Ga naar pagina inhoud

Welkom in het nieuwe tijdperk van werk

Dat ‘het nieuwe werken’ een blijvertje is, dat wist je al. Maar hoe zet je die dooddoener om in een totaaloplossing voor jouw klant? Met producten en oplossingen van HP’s New Era of Work, bied je eindgebruikers de tools om optimaal verbonden te blijven – thuis, onderweg, op kantoor en waar ook ter wereld.

Werknemers hebben hun veerkracht en flexibiliteit getoond door productief te blijven, waar ze ook werken. Voor IT-managers is het van belang medewerkers te voorzien van nieuwe technologie en oplossingen die hen helpen efficiënt en veilig te kunnen werken, overal en altijd. Omdat elke organisatie uniek is, zal elke organisatie ook zijn eigen benadering van hybride werk hebben. HP Hybrid Working helpt de uitdagingen van werken op afstand het hoofd te bieden. Het stelt werknemers, waar ze ook zijn, in staat om met vertrouwde technologie succesvol, productief en ondersteunend te zijn. HP voorziet organisaties van essentiële hardware tot cruciale services, voor kantoor en vanuit het comfort van thuis.

Jouw klanten over werken op afstand:

52%

van de werknemers zullen deels of volledig van thuis uit werken.

77%

van de werknemers geeft de voorkeur aan een hybride werkmodel (thuis en kantoor).

61%

van de IT-leiders vindt dat dat hun organisatie niet voldoende voorbereid is om een datalek te voorkomen in een hybride werkomgeving.

HP Wolf Security

Zoals je hierboven kunt lezen: 61% van IT-leiders vindt dat hun bedrijf niet in staat is om een datalek te voorkomen in de New Era of Working. Dit biedt voor jou enorme kansen in de markt, omdat een goede beveiliging voor endpoint devices juist meer binnen handbereik ligt dan ooit tevoren. Om jou en jouw partners te ondersteunen met de juiste security voor ieder apparaat is er daarom HP Wolf Security.

Deze oplossing biedt een uitgebreide bescherming voor kleine en middelgrote bedrijven. Met de 1 jaar durende licentie, bied je jouw klant essentiële zekerheid. Verzeker jouw klant dat hun eindgebruikers altijd beveiligd zijn – waar en wanneer ze ook werken.

HP Active Care

We werken op steeds meer uiteenlopende locaties – in de trein, in het lokale koffietentje of in het buitenland op een hotelkamer. Om te zorgen dat medewerkers nooit vastlopen door problemen met hardware of software is er HP Active Care. Deze extra service van HP biedt jouw partners niet alleen technische ondersteuning op afstand, maar ook geautomatiseerde monitoring en voorspellende analyses om problemen op te lossen voordat ze daadwerkelijk ontstaan. Gaat er toch iets mis? Dan worden de devices snel gerepareerd of vervangen, waar ter wereld dat ook voor mag komen.

Voorzie jouw partners vandaag nog van ongelimiteerde ondersteuning voor al hun devices met HP Active Care.

De manieren waarop HP het hybride werken ondersteunt:

Samenwerking

De oplossingen en producten van HP werken eenvoudig samen, waardoor er gemakkelijker een flow van informatie en werkzaamheden ontstaat binnen de organisatie.

Productiviteit

HP’s devices zijn voorzien van de nieuwste technologie – zowel in het display als binnen. Zo kan de eindgebruiker optimale prestaties leveren, zonder obstakels.

Veiligheid

Een goed beveiligd IT-ecosysteem is de sleutel voor bedrijfscontinuïteit. Met Wolf Pro Security zijn eindgebruikers op iedere plaats en op ieder tijdstip beschermd.

Flexibiliteit

Alle devices zijn erop ingesteld dat werken overal makkelijk moet zijn – van de juiste suite aan apps tot aan draagbaarheid, overal is aan gedacht.

Duurzaamheid

Optimale prestaties en toch oog voor het milieu? Check. HP en haar partners leveren altijd innovatie die bijdraagt aan een groenere werkplek, zonder in te leveren op kwaliteit.

Word de vertrouwde adviseur van jouw klant

De New Era of Working inluiden bij jouw klanten draait om meer dan alleen het installeren van de juiste devices en het voorzien in services en security. Het vereist een andere bedrijfsvoering en gedachte achter Hybrid Working, die doorgevoerd moet worden binnen iedere laag van het bedrijf. Alleen op deze manier kunnen organisaties het maximale uit hun medewerkers en organisatie halen.

Klaar om jouw klanten te ondersteunen in deze nieuwe tijd? Doe inspiratie op vanuit de brochure van HP over Hybrid Working. En wil je ons advies, of sparren over hoe je jouw partners kunt helpen – dan staan we altijd voor je klaar.

Ontdek hoe jouw business groeit met HP

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!