Ga naar pagina inhoud

Bied jezelf meer kansen in de markt met HP Smart Buy

Het HP-portfolio bevat veel verschillende opties om jouw klanten te voorzien van de beste hardware. Door een uitgebreide set producten aan te bieden, is er voor iedere eindgebruiker wel wat wils. Echter, we snappen ook dat je soms gewoon wil kiezen uit een selecte groep producten waarvan je zeker weet dat je voor een scherpe prijs, met een goede marge, je klant voorziet van de hoogste kwaliteit. Daarom is er HP Smart Buy: een set producten die altijd beschikbaar is voor jou en je klanten, voor een scherpe, competitieve prijs.

Welke producten vind je onder HP Smart Buy?

In onze snelle, dynamische markt kan het van levensbelang zijn om je klanten direct van een advies te kunnen voorzien. HP Smart Buy geeft je het beste van het HP-portfolio in een secuur gekozen selectie devices.

Deze apparaten kenmerken zich door hun populariteit in de markt, goede voorradigheid, scherpe prijsniveau én de mogelijkheid om jou de juiste marge te bieden. Op deze manier weet je dat je een product aanbiedt dat zeker op voorraad is en de business van zowel jou als je klant verder op weg helpt. De beschikbare marketing assets voor HP Smart Buy assisteren je daarnaast bij het bespreekbaar maken van de mogelijkheden bij jouw klanten.

Ontdek het HP Smart Buy-portfolio

Geniet van meer voordeel voor jouw business

Naast dat je je klant helpt met goede hardware, zijn er nog meer voordelen aan het verkopen van devices uit het HP Smart Buy-programma. Wanneer je HP Business Partner bent, kun je namelijk direct gebruik maken van veel extra’s!

Zo is er een brede selectie marketing assets beschikbaar die je eenvoudig in kunt zetten op jouw eigen kanalen, wanneer je maar wil. Daarnaast zijn er op vrijwel ieder moment in het jaar acties rondom het Smart Buy-portfolio beschikbaar, waarmee jij en je Sales-team kans maken op fantastische prijzen. Ten slotte zijn er ook regelmatig specifieke promoprijzen beschikbaar die alleen gelden op Smart Buy-devices, zodat jij en je klant nóg voordeliger uit zijn.

Maak kennis met HP Smart Buy Plus

Klaar voor nog een extra set voordeel bovenop alles wat hierboven al genoemd is? Dan introduceren we je graag aan HP Smart Buy Plus. Deze selectie producten vallen binnen hun eigen categorie in het HP Smart Buy-programma omdat het voordeel qua prijs hier nog hoger is. De devices die onder HP Smart Buy Plus vallen hebben daarnaast ook nog eens hun eigen acties die beschikbaar zijn voor HP Business Partners én een eigen set marketing assets.

Vanaf 1 februari zijn de producten uit het HP Smart Buy Plus-programma te bestellen via het eCommerce platform van TD SYNNEX, InTouch. Hou deze pagina dus in de gaten voor de nieuwe selectie producten!

Ontdek hoe jouw business groeit met HP

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!