Ga naar pagina inhoud

Work Happy:
De regels zijn veranderd

Welkom in het nieuwe tijdperk van werk

Dat ‘het nieuwe werken’ een blijvertje is, dat wist je al. Maar hoe zet je die dooddoener om in een totaaloplossing voor jouw klant? Met de producten en oplossingen van HP, bied je eindgebruikers de tools om optimaal verbonden te blijven – thuis, onderweg en op kantoor. Dat is Hybrid Working.

Jouw klanten helpen met écht nieuwe ideeën begint bij de behoeften van de organisatie kennen: waar bestaat hun cultuur uit, hoe zien zij het hybride werken voor zich en met welke services en devices kun je dit mogelijk maken? Dankzij het uitgebreide portfolio van HP kun je aan iedere wens een invulling geven. Of gebruikers nu onderweg, thuis, in de buitenlucht of op het kantoor aan de slag willen; geen uitdaging is te groot voor jou om aan te gaan met je partners.

Ondek onze lopende aanbiedingen en acties

HP Business Booster

Heb je een potentiële klant en ben je op zoek naar een scherpe offerteprijs? Met HP Business Booster helpt HP je een speciale prijs (ofwel Smart Quote) aan te vragen voor PC Systems- of Printing-devices. Zo bied je jouw partner de kwaliteit van HP Inc. devices voor een prijs op maat.

Het aanvragen van een prijs is snel en eenvoudig: je geeft aan welke klant je wil bedienen, wat het doel van de devices wordt, welke producten je aan je klant aan wil bieden en op welk prijspunt je verwacht het bid te kunnen winnen. Het is zelfs mogelijk om specifieke wensen omtrent levering en configuratie toe te voegen aan je aanvraag, zodat er direct een passende oplossing voor je partner klaarstaat.

Blog: HP helpt mee aan wellbeing met IT

In de Work Smarter Not Harder campagne van TD SYNNEX staat er een gloednieuwe blog van HP klaar. Hierin ontdek je hoe je je klanten kunt ondersteunen met de wellbeing van hun medewerkers. Eén van de manieren om dit te doen is het creëren van een positieve en efficiënte werkomgeving. Maar hoe start je daarmee? Op fysiek gebied kun je beginnen met het oplossen van zes kwesties waar iedere manager aan moet denken. Zo zetten zij een grote stap naar blij en positief personeel.

Ontdekken welke zes kwesties dit zijn en hoe jij jouw klanten ermee kunt helpen? Lees dan nu de blog.

TD SYNNEX Renew

TD SYNNEX Renew is hét inruilprogramma van TD SYNNEX dat het inruilen en recyclen van gebruikte mobiele devices en IT-apparatuur voor zowel jou als jouw klanten zeer eenvoudig maakt. En doordat afgeschreven devices worden ingewisseld en hergebruikt, kun je je eindklanten tegen zeer aantrekkelijke tarieven nieuwe devices aanbieden! Het gehele proces verloopt via een gebruiksvriendelijke online portal – van real-time offertes en ordertracering, tot veilige verzending en gegarandeerde data verwijdering conform de AVG.

Wij verzorgen het traject van begin tot eind: de hardware wordt opgehaald bij jou of bij je klanten en je wordt vervolgens snel door ons uitbetaald voor de ingeruilde devices. Zo onderneem je niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar ook nog eens heel eenvoudig.

Interesse gekregen in TD SYNNEX Renew? Neem dan direct contact met ons op!

Ontdek het portfolio van HP

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!