Ga naar pagina inhoud

Krachtige, elegante en toegankelijke devices

Van retailbedrijven in de winkelstraat tot kantoortuinen zover het oog reikt – allemaal hebben ze behoefte aan IT-producten. Dankzij de betrouwbare devices van HP lever jij hen gegarandeerd kwaliteit en innovatie bij iedere verkoop. Binnen het PC Systems portfolio onderscheidt HP drie verschillende types producten, waarover je op deze pagina’s meer informatie kunt vinden. Zo richt je met een desktop computer en een monitor een stabiele werkplek in voor eindgebruikers, of geef je hen de vrijheid om te werken waar en wanneer ze maar willen met een notebook. Toch wat extra kracht nodig onder de motorkap? Dan zijn workstations de beste oplossing, die geschikt zijn voor zwaardere programma’s als de Adobe Creative Cloud suite en Autodesk.

Maak kennis met de devices van HP

Hybrid Work

Dat ‘het nieuwe werken’ een blijvertje is, dat wist je al. Maar hoe zet je die dooddoener om in een totaaloplossing voor jouw klant? Met producten en oplossingen van HP’s New Era of Work, bied je eindgebruikers de tools om optimaal verbonden te blijven – thuis, onderweg, op kantoor en waar ook ter wereld.

We laten je graag kennismaken met de combinatie van devices, services en security die HP tot de ideale partner maken voor een totaaloplossing voor hybride werken. Zo wordt werken leuker en eenvoudiger gemaakt – waar ook ter wereld.

Ook op zoek naar accessoires voor je klant?

Essentiële ondersteuning voor jouw klanten

Wanneer je notebooks, workstations, desktops en accessoires van HP levert, dan weet je dat je de hoogste kwaliteit vanaf dag één garandeert. Echter, je wil het niet laten bij die ene verkoop. Als vertrouwde partner van jouw klanten heb je een unieke kans om hen niet alleen te voorzien van de apparatuur die de eindgebruiker in handen krijgt, maar ook van de juiste services, de meest volledige beveiliging én een advies op maat.

Graag laten we je kennismaken met de manieren waarop HP en TD SYNNEX jou helpen om je partners te ondersteunen met essentiële tools en tips voor het nieuwe werken. Zo lever je niet alleen hardware, maar ga je een stap verder.

HP en Intel bundelen hun krachten

Van gamers tot grafisch designers, en thuisgebruikers tot hybride medewerkers ‘on the go’. HP voorziet miljoenen mensen van devices waar zij iedere dag op kunnen bouwen. De verscheidene line-ups van HP bevatten in de meeste gevallen een Intel®-processor om te zorgen dat de kracht van het apparaat optimaal gebruikt wordt.

Van gamen door middel van de nieuwste OMEN-modellen tot het gebruik van AutoCAD op de HP Z-workstations; de stabiele performance van HP leunt op processoren van Intel® om kwaliteit te garanderen. We laten je graag kennismaken met de mogelijkheden die Intel® Core™-processoren bieden.

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!