Ga naar pagina inhoud

Help je klant en je business verder met accessoires

Wil je je klant én je business verder helpen met meer accessoires? Ook dan ben je bij HP aan het juiste adres! Ieder van je klanten heeft behoefte aan de juiste middelen om iedere klus te klaren. Daarom heeft HP een volledig portfolio aan accessoires beschikbaar die perfect aansluiten bij iedere werkplek. Daaronder vallen de traditionele muizen en toetsenborden, maar ook stijlvolle laptoptassen, 4K en Full HD webcams én veelzijdige dockingstations. Ook voor klanten die bijvoorbeeld een active pen of privacy filter voor op een monitor zoeken, is een oplossing beschikbaar.

Ontdek snel het volledige aanbod én de brochure die je in je gesprekken met klanten mee kunt nemen.

Ontdek welke accessoires er beschikbaar zijn

Maak gebruik van de Hybrid Systems-catalogus

Het aanbod accessoires van HP is uitgebreid, juist om te zorgen dat er voor ieder gebruiker wel een oplossing op maat te vinden is. Echter, dit kan het natuurlijk overweldigend te maken om de mogelijkheden met je klanten te bespreken. Daarom is er de Hybrid Systems-catalogus.

Deze digitale brochure biedt jou en je klanten een volledig overzicht van alle accessoires die er beschikbaar zijn – van de audio van het Poly-portfolio tot ergonomische muizen, en alles er tussenin. In ieder hoofdstuk ontdek je een serie producten of een line-up, met daarbij beknopt de voordelen voor je klant én de beschikbare producten. Vervolgens bestel je deze producten eenvoudig bij TD SYNNEX en worden ze, indien ze op voorraad zijn, de volgende dag geleverd.

Wie zegt dat een laptoptas niet stijlvol kan zijn?

Eén van de beste manieren om de medewerkers van je klanten én je omzet verder te helpen, zijn de laptoptassen van HP. De tijd dat een laptoptas een onaantrekkelijk ‘moetje’ was ligt namelijk al ver achter ons en er is een brede keuze in materialen en modellen tassen. Van het design van de traditionele aktetas tot een hippe rugtas, alles is mogelijk. Daarnaast zijn er ook tassen die speciale opbergvakken hebben voor de muis, het toetsenbord en het dockingstation, of waar gemakkelijk papieren in vervoerd kunnen worden naast de notebook.

Benieuwd naar het aanbod? Je vindt een volledig overzicht op het eCommerce platform van TD SYNNEX, InTouch, en in de Hybrid Systems-catalogus.

Maak kennis met de monitoren van HP

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!