Ga naar pagina inhoud

Versnel je business,
vergroot de klanttevredenheid

Services die het verschil maken.

Services die het verschil maken besparen je kostbare tijd. Doe vooral waar je goed in bent en houd hierdoor tijd over voor je kerntaken. Met ons uitgebreide services portfolio helpen wij je hiermee, en dat levert je onder meer tijdswinst en een hogere klanttevredenheid op. 

Hogere omzet

Omzet vergroten is nog nooit zo eenvoudig geweest. We werken met je samen om de juiste oplossingen te leveren, nieuwe producten naar de markt te brengen en te profiteren van de nieuwste technologie en oplossingen van onze vendoren.

Betere winstmarges

Jouw winstmarge is eenvoudig te vergroten. We helpen je kosten te besparen, bieden je de nieuwste oplossingen aan en geven je handvatten voor up- en crosssell kansen bij jouw klanten.

Lagere kosten

We helpen je om jouw business efficiënt te vergroten. Door met ons samen te werken, kun je de overhead kosten binnen de perken houden en de beste condities krijgen.

Hogere tevredenheid

Wij willen onze klanten graag tevreden terugzien. Dat kan alleen als jouw klanten dat ook zijn met onze end-to-end klantervaring. Dat levert loyale klanten, terugkerende omzet en lange termijn relaties op.

Met welke services kunnen wij je ondersteunen?

Wij helpen je met services die je tijd opleveren en je laten focussen op jouw kernactiviteiten. Dit levert jou en jouw klant een snellere time-to-value op en vergroot de klanttevredenheid. Maak kennis met een aantal van onze interessante services en laat je ontzorgen.

Wij staan voor je klaar.
Neem contact op met één van de trusted advisors van TD SYNNEX.