Ga naar pagina inhoud

We helpen je op weg met
onze solutions

De solutions voor jouw business

Om de time-to-market te verkorten en je kennis te verbreden kun je gebruik maken van onze sales-enablement en technische trainingen. Daarnaast organiseren wij evenementen, waar je kunt netwerken met onze experts, met vendoren en uiteraard ook met andere partners.

Uitgelicht: Most Wonderful Time

Het is herfst en over een maand staat de kerst op de agenda. Dat betekent dat de gezelligheid in huis weer hoogtij viert en het tijd is voor onze jaarlijkse Most Wonderful Time-actie. Maak met jouw inkoop van de deelnemende merken bij TD SYNNEX kans op mooie winterse prijzen!

Met jouw omzet op de deelnemende merken maak je, in de actieperiode van 1 november t/m 31 januari, kans op mooie winterse prijzen, zoals een Rituals Gift set voor de feestdagen, een Wellness Thermen weekend of een romantische huskysledetocht in de Limburgse heuvels. Reden genoeg om je te registreren en direct deel te nemen! Ben je benieuwd naar tips en mogelijkheden om jouw business te vergroten met deze merken? Ontdek dan meer informatie op de actiepagina’s.   

Wij staan voor je klaar.
Neem contact op met één van de trusted advisors van TD SYNNEX.