Ga naar pagina inhoud

Global Computing Components

Global Computing Components logo

Global Computing Component (GCC) is de gespecialiseerde divisie van TD SYNNEX voor het leveren van de meest efficiënte en schaalbare end-to-end storage-oplossingen. Gebaseerd op een breed portfolio van vooruitstrevende componenten en oplossingen van diverse gerenommeerde merken, biedt GCC jouw als resellerpartner uitgebreide ondersteuning en advies.

RAM geheugen

De hoeveelheid data die binnen organisaties wordt verwerkt, geanalyseerd en opgeslagen neemt,  mede door de toepassing van AI, steeds verder toe. Om dit op een gestructureerde en veilige manier te doen is er een grote behoefte aan efficiënte storage-oplossingen. GCC biedt ondersteuning en geeft advies over de upgrade van laptops, mobiele workstations en dekstops , het leveren van veilige back-up oplossingen voor de opslag van kritische bedrijfsgegevens en de configuratie van een serveroplossing in datacenters.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de producten, leveranciers en technologische oplossingen waarin wij ons specialiseren.

We werken samen met de beste leveranciers op het gebied van server-, switch- en opslagsystemen en stimuleren partnerschappen met toonaangevende software- en serviceproviders om de totaaloplossing te bieden die voldoet aan de specifieke behoeften en wensen van jouw klanten. Met onze componenten, die we als bouwstenen adviseren en leveren, voldoe je altijd aan de modernste eisen. die je in staat stellen om bedrijfszekere en specifieke oplossingen te bieden om jouw klant schaalbaar op de toekomst voor te bereiden.

Meer informatie over de producten, leveranciers en technologische oplossingen waarin wij ons specialiseren?