Ga naar pagina inhoud

Maak kennis met TD SYNNEX

Wij stellen jou in staat geweldige resultaten te behalen met technologie

TD SYNNEX is ’s werelds grootste distributeur van IT-gerelateerde technologische producten, diensten en oplossingen. Al meer dan 40 jaar leveren wij in meer dan 100 landen logistieke capaciteit, mogelijkheden en toegevoegde waarde die resellers en partners zo efficiënt mogelijk ondersteunen met de vraag naar technologie voor eindgebruikers.

Bij TD SYNNEX hebben we een visie voor een dynamische, onderling verbonden wereld. We zijn ervan overtuigd dat iedereen geweldige dingen kan doen met technologie. Door onze visie en waarden omtrent inclusiviteit, samenwerking, integriteit en onze wil om uit te blinken, hebben we samen met onze resellers, partners en vendoren een rijke historie van sterke zakelijke resultaten, lokale focus en middelen. En luisteren we naar wat onze medewerkers, klanten, vendoren en investeerders écht nodig hebben om succesvol te zijn.

Ons portfolio

Logo TD SYNNEX Advanced Solutions
Advanced solutions

Ons Advanced Solutions portfolio stelt partners in staat om complete IT oplossingen aan hun klanten aan te bieden – overal ter wereld. Onze innovatieve aanpak en bewezen ervaring op het gebied van data center, software, cloud computing, converged, hyper-converged, mobility, analytics, security en IoT stellen onze partners in staat end-to-end oplossingen te bieden aan hun klanten.

Logo TD SYNNEX Maverick
Maverick

Op zoek naar professionele audiovisuele, collaboration en digitale signage oplossingen? Dan is Maverick dé specialist voor jou. Van de retail- en educatie-markten tot aan smart meeting room oplossingen – de experts van het Maverick-team kunnen je ondersteunen bij al je vragen op A/V-gebied.

Logo TD SYNNEX Endpoint Solutions
Endpoint solutions

Dit portfolio verbindt meer dan 150.000 producten met uitgebreide services en expertise. Endpoint Solutions bestaat onder meer uit producten in de categorieën PC Systems, mobility, accessoires, printers, software en consumentenelektronica.

Logo TD SYNNEX Global Computing Components
Global Computing Components

Global Computing Components biedt een innovatieve, op componenten gebaseerde benadering voor klanten die verkopen binnen de client, enterprise en data center markten.

Logo TD SYNNEX Datech
Datech

Datech is een gespecialiseerde leverancier op het gebied van value-added services voor Autodesk en het Autodesk kanaal.Onze waarden

Inclusiviteit

Jouw stem doet ertoe

Met uiteenlopende achtergronden, expertise en ervaringen maken onze 22.000 medewerkers ons tot wie we zijn. Als we elkaar proberen te begrijpen en de kracht van elkaar erkennen, tonen we respect en waardigheid: we leren, evolueren en ontsluiten potentieel om de beste resultaten voor jou te bereiken en samen de business te winnen. Dit brede perspectief is een integraal onderdeel van ons streven naar diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie.

Integriteit

Karakter telt hier

Handelen met eerlijkheid, transparantie, respect en eerlijkheid bouwt vertrouwen op. Vertrouwen bevordert de ondernemersgeest en is een katalysator voor innovatie die leidt tot uitstekende resultaten voor onze klanten. Als we elkaar verantwoordelijk houden volgens de hoogste normen, creëren we een open en eerlijke omgeving die creatieve ideeën bevordert en waarde toevoegt aan onze klanten, vendoren en elkaar.

Samenwerken

Wij versterken elkaar

Door kennis te delen word je sterker. Bij TD SYNNEX brengen we de expertise van onze klanten en vendoren samen. We maken ze inzichtelijk en moedigen samenwerkingen aan. Waar bij de één een bepaalde expertise ophoudt, start deze juist bij een ander. Door deze te bundelen, leveren we samen een winnende combinatie aan jouw klanten.

Uitblinken

We gaan altijd voor het beste

We leveren waarde aan onze klanten en vendoren door onze sterke werkethiek en ons streven naar uitmuntendheid. We zoeken proactief naar kansen en pakken uitdagingen aan.

We passen ons snel aan en voeren vol vertrouwen uit om de resultaten voor onze partners en ons bedrijf te maximaliseren.

Kom bij ons werken!

Zie jij een carrière bij een ambitieuze wereldtopper binnen de distribuitie van IT-, mobile- en consumer electronics-oplossingen wel zitten? En wil je een baan met ongekende doorgroeimogelijkheden in een dynamische omgeving waar onze mensen, innovatie en partnerships centraal staan? Bekijk dan snel onze actuele vacatures.

Het TD SYNNEX Klimaat Parlement

Wij willen een statement maken! Onze ambitie is om in de Benelux tegen 2030 klimaatneutraal te zijn. En dat is een stevige ambitie want onze CO2-uitstoot in 2022 staat gelijk aan 1 windmolen 2,3 jaar laten draaien of 260.500 bomen planten.

Met een groot warehouse en 5 kantoorlocaties wordt onze CO2-uitstoot vooral veroorzaakt door ons elektriciteitsverbruik, ons wagenpark, vliegreizen en afval.

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op met één van de trusted advisors van TD SYNNEX.