Ga naar pagina inhoud

De datagedreven organisatie. Een geweldige kans voor meer business

Waarom Datamanagement?

Data is de belangrijkste asset van organisaties en het bevat een schat aan vaak onontdekte informatie. Steeds meer organisaties willen deze informatie ontsluiten en data voor hen laten werken. Maar zij lopen wel tegen vragen op als: waar sla je de data op? Hoe hou je data veilig en toegankelijk? Hoe houd je het overzicht in hybride omgevingen? En hoe integreer je datamanagement in jouw business?

TD SYNNEX helpt je met de antwoorden op deze vragen en met het leveren van de juiste oplossingen, trainingen en ondersteuning om optimaal te profiteren van de businesskansen die datamanagement biedt.

Datadiensten zijn booming

Zo grijp je jouw kansen

Data bij organisaties bevat een schat aan data. Om hiervan profijt te hebben, is het belangrijk dat er bruikbare informatie uit ontsloten kan worden waarop goed onderbouwde beslissingen kunnen worden genomen. Nu organisaties hier steeds vaker op inzetten, is het belang van datamanagement sterk gegroeid.

Het biedt jou, als trusted advisor van je klant, de mogelijkheid om goede business te doen met het leveren van de juiste oplossingen. Je kunt daarbij kunt vertrouwen op de kennis en het uitgebreide portfolio van TD SYNNEX. Wij ondersteunen je met álle disciplines en onderdelen die efficiënt en veilig datamanagement faciliteren.

Werken met data

Datamobiliteit

Omdat medewerkers steeds mobieler zijn, is datamobiliteit cruciaal. Met onze oplossingen geef je de medewerkers van jouw klanten toegang tot hun gegevens waar en wanneer ze deze nodig hebben, in de cloud, op kantoor of onderweg. We helpen je aan de juiste oplossingen voor het opslaan en bewerken van data. Of voor het analyseren en beheren van de gegevens.

Datasecurity

De essentiële data van jouw klanten moeten vandaag de dag meer dan ooit worden beschermd. Reden voor TD SYNNEX om je te ondersteunen bij de security hiervan. Dat kan gaan om onder meer geautoriseerde toegang. Om de integriteit van data, zodat deze betrouwbaar en nauwkeurig is. En om de beschikbaarheid.

Datamanagement

Het beheer van data kan soms uitdagend zijn. Denk aan het dupliceren van data over verschillende hybride storagesystemen. Of aan het veilig delen en beheren van geïsoleerde gegevens. Met ons uitgebreide portfolio beschikken we over een enorme reeks aan tools waarmee je de data van jouw klant efficiënt kunt beheren.

Datastorage

Het centraal opslaan van bedrijfsgegevens is essentieel. Data moet immers overal, snel en op elk device beschikbaar zijn. Maar datastorage is minstens zo cruciaal voor een goede security. Omdat het opslaan van data altijd professioneel maatwerk is, ondersteunen wij je bij het maken van de juiste keuzes voor jouw klanten.

Data-infrastructuur

Om het uiterste uit data te halen, is een geoptimaliseerde data-infrastructuur onmisbaar. TD SYNNEX helpt je bij het verzamelen van de data, met de systemen die gegevens opslaan, de fysieke storagemedia en het netwerk dat informatie overdraagt. En bij de applicatie-omgevingen voor het hosten van de analytische tools en het maken van back-ups na de data-analyse.

Data-infrastructuur

Jouw klant stapt over naar een nieuw informatiesysteem. Of gaat over op hybride cloud voor zijn workloads en data. De data moet hierbij met minimale risico’s en zonder vertragingen worden gemigreerd en geïntegreerd. Helaas verloopt dit niet altijd zonder slag of stoot. Met ons uitgebreide portfolio en onze specialisten kun je de data van jouw klanten wél zonder risico verhuizen.

Datascience

Jouw klanten willen groeien, innoveren en concurrentievoordelen realiseren. Daarvoor hebben zij inzicht nodig uit de enorme hoeveelheid aan beschikbare (historische) data. Zodat ze beter en sneller beslissingen kunnen nemen. Of voorspellingen over de toekomst kunnen doen. Wij helpen je bij het kiezen van toekomstbestendige technologieën. En bij het daadwerkelijk toepassen van datascience.

Samen lossen we de uitdagingen van jouw klant op. Je kunt daarbij kiezen uit misschien wel het meest uitgebreide portfolio van diverse leveranciers. Wij denken graag mee hoe je datamanagementoplossingen het beste verkoopt.

Hoe? Download onderstaande PDF.

Waarom TD SYNNEX?

Digitale transformatie en datamanagement zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een nieuwe manier van zakendoen met nieuwe workloads en een grotere flexibiliteit, en de toenemende hoeveelheid data, versterken de vraag naar efficiënte opslag, beheer en beveiliging van data. Daarom is het goed te weten dat TD SYNNEX je doelgericht helpt bij het meenemen van datamanagement in de hele transitie.

Heb inzicht in de hoeveelheid data, waar data staat en wie en wat er toegang tot heeft, is dat waar het om gaat en we samen met jou de beste oplossing voor leveren.

Dit zijn de redenen om TD SYNNEX te kiezen voor datamanagement vraagstukken:

Datamanagement gevisualiseerd
DE BESTE OPLOSSINGEN

Wij leveren topkwaliteit datamanagement-oplossingen van bekende vendoren.

UITGEBREIDE KENNIS

Kom je er zelf niet uit? Onze datamanagementexperts staan altijd voor je klaar.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Wij leveren de datamanagement oplossingen van alle toonaangevende vendoren.

Sales en Marketing

Wij helpen je met een winstgevende go-to-marketstrategie.

FINANCIEEL SLIMME CONSTRUCTIES

Betalen per maand, win je offerte en laat je klant zich focussen op de business.

DE JUISTE CERTIFICERINGEN

Onze trainingen leveren je alle benodigde certificeringen.

Klinken deze argumenten goed? Wij zijn meerdere malen uitgeroepen tot distributeur van het jaar.

Een goede reden om te kiezen voor TD SYNNEX voor jouw datamanagementvraagstukken.

Businesspartner worden

Versnel jouw datamanagement business

En word Datamanagement partner

Een van onze belangrijkste doelstellingen is dat je zo goed mogelijk datamanagementoplossingen kunt verkopen. Zodat je jouw bedrijf kunt laten groeien. Hoe we dat doen? Door het onze partners zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat denk je bijvoorbeeld van onze practice builder? Hiermee bieden we jullie een 90-dagen traject aan waar jullie in samenwerking met ons, je eigen datamanagement-oplossing ontwikkelen, in de markt zetten en verkopen. Daarnaast bieden we ondersteuning op het gebied van financiën, marketing en sales. Of bij het selecteren en implementeren van technologie.

Wat je ook nodig hebt, we staan klaar om jouw datamanagementverkoop te versnellen.

Tech on Stage podcast

In de Tech on Stage Podcast zetten we de mensen met kennis vanuit TD SYNNEX, onze vendoren en klanten aan één tafel om over interessante en relevante onderwerpen te praten. Er worden inzichten gedeeld en verschillende vragen over datamanagement beantwoord, maar ook onderwerpen die hiermee te maken hebben, beantwoord. Denk hierbij aan:

  • Hoe transformeer je naar business in de cloud?
  • Hoe ga je om met data veilig opslaan en beschikbaar maken in de cloud?
  • Hoe integreer je datamanagementbusiness in jouw huidige business?

IT-leveranciers, -resellers en bedrijven praten je bij over hun ervaringen, visie en praktijkvoorbeelden via onze Podcasts die wij via Spotify, Apple Podcasts en Soundcloud beschikbaar stellen.

Man en vrouw nemen een Podcast op

Wij staan voor je klaar. Neem contact op met één van de trusted advisors van TD SYNNEX.