Ga naar pagina inhoud

Ondersteuning die jouw datamanagement omzet vergroot

Maak gebruik van onze kennis

Datamanagement is de verzamelnaam van alles wat inzicht en controle geeft van de data in organisaties, van hoe efficiënt het opgeslagen wordt en hoe en aan wie het beschikbaar wordt gesteld. Er zijn verschillende oplossingen die een deel van datamanagement voor hun rekening nemen, maar er zijn er ook die als combinatie van meerdere oplossingen, het totaal van beheer, beveiliging en toegang afdekken. Het is goed om te weten dat wij je helpen met kennis en met de keuze voor de beste datamanagementoplossing voor jouw klanten. Wij staan voor je klaar met ons gespecialiseerde datamanagement team.

Onderhandelingen met collegas

Wij helpen je onder andere met:

  • Snelle beschikbaarheid direct beschikken over de nieuwste oplossingen
  • Diepgaande kennis Specialisten die je helpen met de cloudjourney
  • Educatie We behoren tot de beste 20 opleiders ter wereld
  • Eenvoudige facturatie Maak het jouw klanten makkelijk met één overzichtelijke factuur
  • One Stop Shop Oplossingen, ondersteuning, educatie, financiering. Alles wat nodig is.

En hoe helpen we je nog meer?

Inspiratie

Datamanagement verkopen doe je waarschijnlijk al elke dag. Maar om de volgende stap te maken is het belangrijk dat je weet hoe de business van je klant eruit ziet en hoe IT dan aan moet sluiten op de business. Doe inspiratie op met onze business cases en leer hoe je de data beter kunt beheren en de bedrijfscontinuïteit groot kan houden.

Technologische updates

Met onze datamanagement vendoren, valt er continu veel te melden over de laatste ontwikkelingen, productupdates en technologische vooruitgang op gebied van storage- en databeheer. Meld je aan voor onze trainingen via TD SYNNEX Academy en houd je kennis bij of doe nieuwe kennis op, of certificeer je voor nieuwe oplossingen en breid je business uit.

Ontmoet andere partners

Bij onze trainingen, events en sessies ontmoet je andere partners. Niet zelden ontstaan er mooie daar samenwerkingen waarbij ieder zijn eigen expertise beschikbaar stelt om de ultieme oplossing voor de klant te verwezenlijken. Zo maak je gebruik van elkaars kracht en vul je elkaar aan.

Kennisdeling

Kennis over datamanagement is een groot goed. De ontwikkelingen bij datamanagement gaan dusdanig snel, dat continu bijhouden en voorop lopen het verschil kan maken om de business en data van jouw klant beter beheersbaar te houden. Dankzij ons datamanagement team weet je altijd wat belangrijke ontwikkelingen zijn, welke trainingen we organiseren en hoe je datamanagement makkelijk verkoopt. Zo is onze kennis ook jouw bagage waarmee je je klant helpt met zijn datamanagement.

Hulp bij Marketing & Sales

Wil je groeien met datamanagement? Maak dan gebruik van onze practice builder en bouw aan een eigen datamanagement practice in 90 dagen. Of zet een campagne op met onze marketingprofessionals om een storage- en datamanagementoplossing succesvol te vermarketen en de vraag aan te wakkeren. Wij helpen je van het creëren van het strategische plan tot en met de uitvoering en het aanleveren van leads.

Met TD SYNNEX heb je alle hulp en skills beschikbaar om te groeien met datamanagement. Met deze groeimarkt ben jij de trusted advisor die je klant helpt met de bedrijfscontinuïteit en inzicht in zijn data. De markt voor datamanagement is booming, en waarde toevoegen aan de verkoop van producten maakt bij datamanagement echt het verschil. Maak gebruik van onze ondersteuning en groei met datamanagement.

Wij staan voor je klaar.

Neem contact op met één van de trusted advisors van TD SYNNEX.