Ga naar pagina inhoud
IT-ingenieur die midden in een werkende datacenterserverruimte staat

Business vanuit de cloud. Lift mee op het succes

Waarom clouddiensten verkopen?

Cloud is de manier waarop jouw klant vandaag de dag zaken doet. Met de flexibiliteit en het betalen naar gebruik, is cloud niet meer weg te denken. Het opent deuren naar nieuwe klanten en business, maakt de bestaande business efficiënter, flexibeler en biedt volop mogelijkheden voor groei. TD SYNNEX helpt je met cloud te verkopen bij jouw klanten met de oplossingen van onze vendoren en onze eigen clouddiensten.

 • Geen investeringsrisico’s
 • Continue en repeterende inkomsten
 • Goede basis voor upsellen
 • Meer omzet, meer winst

Maar er zijn nog meer redenen om cloud te verkopen. Lees ze hier:

Jonge sales vrouw toont producten op laptop tijdens informele bijeenkomst

Hoe verkoop je cloud?

Cloud is voor veel organisaties dé manier om te versnellen met de business. Maar hoe verkoop je cloud en gerelateerde clouddiensten? Door goed te inventariseren wat de business strategie van jouw klanten is, kun je als hun trusted advisor bepalen hoe cloud hierin een rol kan spelen. Vaak heeft jouw klant al bepaalde (software)oplossingen in gedachten die in de cloud draaien en het verschil gaan maken in zijn business. Bijvoorbeeld branche-specifieke software, maar ook oplossingen om efficiënter samen te werken. Door dit te weten heb je een goed vertrekpunt. Bekijk vanaf daar, welke cloudoplossing en -leverancier dit volledig ondersteunt en goed samenwerkt met bestaande infrastructuur om het maximale uit de transformatie te halen.

TD SYNNEX levert je de kennis, trainingen en ondersteuning om de verschillen tussen cloudleveranciers en ondersteunende oplossingen te leren kennen, zodat jij de beste keuze voor jouw klant kunt bepalen die zijn strategie optimaal ondersteunt.

Tips en aanwijzingen om cloud nog beter te verkopen? Download dan onze factsheet!

Waarom TD SYNNEX?

Digitale transformatie is onmogelijk zonder de cloud. Een nieuwe manier van zakendoen met nieuwe workloads die flexibiliteit, een grotere klant- en medewerker tevredenheid en nieuwe business opleveren. Het vraagt om een nauwgezette route om dit te bereiken. TD SYNNEX biedt je de prijswinnende specialisatie en ondersteuning die nodig is om de transformatie van je klant naar de cloud soepel en doelgericht te bereiken.

Wij helpen je onder andere met:

 • Snelle beschikbaarheid
  Direct beschikken over de nieuwste oplossingen
 • Diepgaande kennis
  Specialisten die je helpen met de cloudjourney
 • Educatie
  We behoren tot de beste 20 opleiders ter wereld
 • Eenvoudige facturatie
  Maak het jouw klanten makkelijk met één overzichtelijke factuur
 • One Stop Shop
  Oplossingen, ondersteuning, educatie, financiering. Alles wat nodig is.
Hand met laptop maakt verbinding met cloudnetwerk
Vrouw maakt verbinding met virtuele wereld

TD SYNNEX: jouw vraagbaak en kennispartner

De cloudwereld staat bol van het vakjargon. TD SYNNEX maakt het wat begrijpelijker met dit cloudwoordenboek en een selectie van veel gestelde vragen die je van klanten kunt verwachten. Loop eens door dit woordenboek en vragenlijst heen en test jezelf of je de vragen en antwoorden kunt inzetten in het gesprek met je klant.

Mis je een vraag? Neem dan contact op met ons. Samen komen we er altijd uit.

Start je eigen cloudsuccessen!

Cloud verkopen is een goed idee. Of je al cloud verkoopt of hiermee wilt starten maakt niet uit. Wij helpen je bij TD SYNNEX met een passend partnerprogramma, hoe ver je ook bent in jouw cloudjourney. We helpen je te starten en jouw succes met cloud te vergroten.

TDSYNNEX helpt je met technische ondersteuning, met sales en marketing en met het beschikbaar stellen van een nieuwe solution. Maar we bieden je ook interessante financiële diensten, waarmee je cloud nóg makkelijker en sneller kunt verkopen. Je kiest zelf waar je behoefte aan hebt, zodat je de beste oplossing voor jouw klant kunt bieden en kunt profiteren van het verkopen van cloud.

Interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Tech on Stage podcast

In de Tech on Stage Podcast zetten we de mensen met kennis vanuit TD SYNNEX, onze vendoren en klanten aan één tafel om over interessante en relevante onderwerpen te praten. Er worden inzichten gedeeld en verschillende vragen over cloud maar ook onderwerpen die hiermee te maken hebben, beantwoord.

Denk hierbij aan:

 • Hoe transformeer je naar business in de cloud?
 • Hoe ga je om met data veilig opslaan en beschikbaar maken in de cloud?
 • Hoe haal je meer business en resultaten uit cloud?

IT-leveranciers, -resellers en bedrijven praten je bij over hun ervaringen, visie en praktijkvoorbeelden via onze Podcasts die wij via Spotify, Apple Podcasts en Soundcloud beschikbaar stellen.

Man en vrouw nemen een Podcast op

Wij staan voor je klaar.
Neem contact op met één van de trusted advisors van TD SYNNEX.