Ga naar pagina inhoud

Optimale prestaties met professionele graphics

Sommige gebruikers hebben meer kracht nodig dan een desktop of notebook normaal gesproken kan bieden – zij hebben een krachtpatser nodig met het optimale niveau op iedere specificatie. Voor hen zijn er de workstations van HP, waarmee gebruikers genieten van krachtige prestaties met levensechte graphics. Anders dan je gewend bent van ’traditionele’ workstations zijn die van HP zowel verkrijgbaar in een desktop-variant, als in een notebook-variant. De mobiele workstations bieden gebruikers de kracht die ze gewend zijn van hun workstation, waar en wanneer ze die maar willen ontketenen.

Wat is een workstation?

De term workstation wordt in de markt vaak gebruikt, maar het is niet altijd direct duidelijk wat dit inhoudt. Vaak wordt er gedacht dat wanneer men het over workstations heeft, dit over iets heel anders gaat dan een notebook of een desktop PC, maar dit is niet zo.

Workstations zijn krachtigere versies van de bekende laptops en PC’s, maar dan krachtiger en vaak ook specifiek gebouwd om specifieke taken uit te voeren. Ze zijn beschikbaar als desktop workstations en mobiele workstations. Gebruikers van workstations zijn bijvoorbeeld desginers, grafisch ontwerpers, 3D-artiesten, business intelligence medewerkers die met grote dataloads werken en CAD-users.

Download onze Z by HP whitepaper voor meer informatie over mobiele en desktop workstations.

Ontdek het aanbod van HP desktop workstations

Ontdek het aanbod van HP mobiele workstations

Sustainability

Duurzaamheid is één van de kernbegrippen die HP drijft. Dit draait niet alleen om de verduurzaming en innovatie van producten, maar ook om beter te zorgen voor de mens, de maatschappij en de natuur.  Wanneer jouw partners aan de slag gaan met devices en oplossingen van HP zijn ze er daarom zeker van dat ze duurzame IT-producten gebruiken. Via de pagina achter de onderstaande button ontdek je enkele van de belangrijkste pilaren waarop de duurzaamheidsinitiatieven van HP gebouwd zijn, en hoe jij hieraan deel kunt nemen.

Bied jezelf meer kansen in de markt

Het HP-portfolio bevat veel verschillende opties om jouw klanten te voorzien van de beste hardware. Door een uitgebreide set producten aan te bieden, is er voor iedere eindgebruiker wel wat wils. Echter, we snappen ook dat je soms gewoon wil kiezen uit een selecte groep producten waarvan je zeker weet dat je voor een scherpe prijs, met een goede marge, je klant voorziet van de hoogste kwaliteit. Daarom is er HP Smart Buy: een set producten die altijd beschikbaar is voor jou en je klanten, voor een scherpe, competitieve prijs.

Via de buttons hieronder ontdek je de Workstations die onderdeel zijn van de line-up, of ontdek je meer informatie over de voordelen die HP Smart Buy biedt.

Laat ons je verder helpen

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!