Ga naar pagina inhoud

Printers voor iedere gebruiker en alle behoeften

Al jouw klanten komen naar je toe met hun eigen specifieke vragen en eisen; en zo is er ook voor iedere behoefte een andere oplossing nodig. Gelukkig biedt HP een divers aanbod aan printing oplossingen aan. Van single-function devices tot multifunctionele apparaten, en van inkt tot laser. Graag laten we je kennismaken met de line-up printers van HP, en de features en services die ze uniek maken. Of je nu een installatie gaat doen bij een grote kantoortuin, verkoopt aan een particulier of ergens tussen die twee in – TD SYNNEX en HP bieden je een printer op maat.

Ontdek onze lopende acties:

Download: HP Printers Infographic

Je kunt niet alles weten en zeker niet alles onthouden. Daarom is het fijn als je voor je klant even snel kan ‘spieken’ wat voor jouw klant de beste printoplossing is. HP biedt voor iedere gebruiker en werkomgeving een hoogwaardige en betrouwbare printer, maar de keuze daarin is vrij uitgebreid. Om je klant snel te kunnen voorzien van goed advies hebben HP en TD SYNNEX de meest favoriete opties in een handig document voor je samengevat.

Deze infographic is ook bruikbaar om naar je klant toe te sturen. Daarom hebben we zowel een versie beschikbaar waarop je gemakkelijk onze TD SYNNEX-artikelnummers kunt vinden, als een variant waar je bijvoorbeeld je eigen logo aan toe kunt voegen. Download de infographics via de onderstaande buttons.

Ben je al HP Authorized Partner?

Om eindgebruikers te verzekeren van de kwaliteit die zij verwachten van HP-producten is er aan het begin van 2023 een belangrijke wijziging doorgevoerd rondom de verkoop van de printing line-up. Alleen geautoriseerde partners mogen nog printing-gerelateerde devices en supplies van HP verkopen. Hieronder vallen alle supplies (toners en cartridges) die TD SYNNEX aanbiedt, maar ook alle printers en multi-functionals. Indien je nog geen HP Authorized Partner bent, zul je daarom deze producten ook niet op ons eCommerce platform InTouch vinden.

HP Authorized Partner worden is mogelijk in een paar simpele stappen en geeft jou het voordeel dat je aangemerkt staat als vertrouwde HP verkoper. Meer weten? Via de button hieronder informeert HP je verder.

Maak kennis met de printing line-up van HP:

HP Managed Print Services

De medewerkers van je klanten zijn op veel verschillende plaatsen en tijden aan het werk, waardoor de traditionele aanpak van printing oplossingen vaak niet meer voldoende mogelijkheden biedt. Het hybride werken vraagt om een nieuwe benadering: één die draait om beveiliging, flexibiliteit en optimaal beheer, zonder de complexiteit.

Dankzij HP Managed Print Services kunnen je klanten altijd rekenen op de juiste printer, op het juiste moment én met de juiste supplies. Jij biedt je partners een volledig pakket aan en HP doet vervolgens de rest. Ontzorg jouw klanten met een abonnement op printservices, zonder dat je er omkijken naar hebt.

HP Wolf Security

Ieder endpoint device kan het startpunt zijn van een datalek of hacking aanval, zelfs wanneer het apparaat onschuldig lijkt. Printers, zowel single function- als multi-function devices, zijn een integraal onderdeel van het bedrijfsnetwerk en staan daarom in directe verbinding met alle PC’s en data binnen diezelfde omgeving. Daarnaast ontbreekt het printers vaak aan de benodigde beveiliging om aanvallen te weerstaan. Just daarom richten cybercriminelen zich ook op de printinfrastructuur van bedrijven.

HP Wolf Security beschermt ook de printers binnen het netwerk van jouw klanten, waardoor het ’s werelds veiligste printers kan garanderen. Combineer dit met functies als HP Secure Print en de HP Security Manager en er ontstaat een volledig beveiligde printomgeving. De doorlopende, hardwarematige beveiliging en beheerde services van HP zorgen altijd en overal voor een veilige werkplek.

Features die je klant verder helpen

Instant Ink

Zo zitten jouw klanten nooit meer zonder inkt. De printabonnementsservice HP Instant Ink zorgt dat er automatisch nieuwe cartridges worden geleverd als de inkt of toner bijna op is en bespaart tot 70% op inkt en tot 50% op toner. Instant Ink garandeert een continue beschikbaarheid en efficiënt en duurzaam gebruik van een HP printer.

HP+

HP+ is het slimme printsysteem dat vooruit denkt en waarmee veiliger, productiever en duurzamer kan worden geprint. Kies voor een HP+ printer die zichzelf up-to-date houdt en altijd klaar is om vanaf elk apparaat, vanaf ieder locatie, te printen. Ideaal voor het beheren en printen van documenten op hoge snelheid en van hoogstaande kwaliteit, thuis of op kantoor.

Sustainability

Duurzaamheid is één van de kernbegrippen die HP drijft. Dit draait niet alleen om de verduurzaming en innovatie van producten, maar ook om beter te zorgen voor de mens, de maatschappij en de natuur. 

Ook op het gebied van printers, scanners en supplies HP al jaren een innoverende leider in de markt als het aankomt op duurzaamheid. Zo worden gebruikte cartridges geheel kosteloos geretourneerd aan HP en gerecycled via het HP Planet Partners Programme. Of denk aan producten die gemaakt worden van gerecycled plastic, zodat zij een volledig tweede leven krijgen.

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!