Ga naar pagina inhoud

Ontzorg je klant met printers en supplies van hoge kwaliteit

Soms is het fijner om je werk in je handen te hebben in plaats van op je scherm. Of om die mooie foto direct op foto papier af te kunnen drukken om in te lijsten. Of omdat je kind een kleurplaat wil kleuren. Wat jouw klant ook nodig heeft, HP zorgt ervoor dat hij met de juiste printer snel zijn geprinte wens in handen heeft. Daarnaast zorgen originele supplies van HP ervoor dat de prints zo efficiënt en scherp mogelijk geprint worden, zonder dat er een risico op nalekken is.

Dankzij de uitgebreide services en diensten van HP voorzie je je klant ook in behoeften waarvan hij nog niet wist dat hij deze had. Denk bijvoorbeeld aan een abonnement op cartridges met HP Instant Ink, of een security suite via HP Wolf Security. De duurzaamheidsinitiatieven die HP drijven, geven je partner ook de zekerheid dat dit alles gebeurt op een duurzame wijze voor de mens en de planeet.


Supplies

Wanneer je een document of foto afdrukt, wil je natuurlijk dat deze er exact zo uitziet als op je monitor. Wanneer dit niet het geval is, denken jouw klanten dan al snel aan de kwaliteit van diens printer, maar gaan zij voorbij aan misschien nog wel belangrijkere productgroep: supplies. We raden je daarom altijd aan om originele HP supplies te leveren aan jouw klant, zodat je ook de lange termijn de kwaliteit kunt bieden die je klanten verwachten.


Printers

HP biedt een divers aanbod aan printing oplossingen aan. Van single-function devices tot multifunctionele apparaten, en van inkt tot laser. Graag laten we je kennismaken met de line-up printers van HP, en de features en services die ze uniek maken. Of je nu een installatie gaat doen bij een grote kantoortuin, verkoopt aan een particulier of ergens tussen die twee in – TD SYNNEX en HP bieden je een printer op maat voor al jouw klanten.

Ben je al HP Authorized Partner?

Om eindgebruikers te verzekeren van de kwaliteit die zij verwachten van HP-producten is er aan het begin van 2023 een belangrijke wijziging doorgevoerd rondom de verkoop van de printing line-up. Alleen geautoriseerde partners mogen nog printing-gerelateerde devices en supplies van HP verkopen. Hieronder vallen alle supplies (toners en cartridges) die TD SYNNEX aanbiedt, maar ook alle printers en multi-functionals. Indien je nog geen HP Authorized Partner bent, zul je daarom deze producten ook niet op ons eCommerce platform InTouch vinden.

HP Authorized Partner worden is mogelijk in een paar simpele stappen en geeft jou het voordeel dat je aangemerkt staat als vertrouwde HP verkoper. Meer weten? Via de button hieronder informeert HP je verder.

Sustainability

Duurzaamheid is één van de kernbegrippen die HP drijft. Dit draait niet alleen om de verduurzaming en innovatie van producten, maar ook om beter te zorgen voor de mens, de maatschappij en de natuur. 

Ook op het gebied van printers, scanners en supplies HP al jaren een innoverende leider in de markt als het aankomt op duurzaamheid. Zo worden gebruikte cartridges geheel kosteloos geretourneerd aan HP en gerecycled via het HP Planet Partners Programme. Of denk aan producten die van gerecyclede materialen zijn gemaakt, zodat zij daadwerkelijk een tweede leven hebben gekregen.

Download: HP Printers Infographic

Je kunt niet alles weten en zeker niet alles onthouden. Daarom is het fijn als je voor je klant even snel kan ‘spieken’ wat voor jouw klant de beste printoplossing is. HP biedt voor iedere gebruiker en werkomgeving een hoogwaardige en betrouwbare printer, maar de keuze daarin is vrij uitgebreid. Om je klant snel te kunnen voorzien van goed advies hebben HP en TD SYNNEX de meest favoriete opties in een handig document voor je samengevat.

Deze infographic is ook bruikbaar om naar je klant toe te sturen. Daarom hebben we zowel een versie beschikbaar waarop je gemakkelijk onze TD SYNNEX-artikelnummers kunt vinden, als een variant waar je bijvoorbeeld je eigen logo aan toe kunt voegen. Download de infographics via de onderstaande buttons.

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!