Ga naar pagina inhoud

Volledige werkplekken voor iedere gebruiker

Ook nu een steeds groter percentage van de arbeidsmarkt het hybride werken omarmt, zijn er veel gebruikers die behoefte hebben aan een meer traditioneel model PC: de desktop. Het grote voordeel van dit type PC’s is dat er in deze devices genoeg kracht, koeling en geheugen zit om zwaardere taken gemakkelijker aan te kunnen dan de meeste notebooks. Ook is het zeker niet zo dat desktops zoals voorheen alleen beschikbaar zijn als grotere tower-modellen. HP desktops zijn ook verkrijgbaar in ‘One’-edities, waarbij de computer in een display zit ingebouwd, of als mini-uitvoeringen, die bijna geen ruimte in de werkplek innemen.

En is jouw klant op zoek naar een monitor om de werkplek te ronden? Ook dan ben je bij HP aan het juiste adres.

Ontdek ze op InTouch: de desktops van HP

All-in-One devices – Een monitor en PC in één

Een extra efficiënte werkplek-oplossing aan jouw klant aanbieden? Overweeg dan één van de One-uitvoeringen van de Elite- en Pro-series. Bij deze devices zit de PC ingebouwd in de monitor, zodat de computer geen enkele ruimte inneemt. Daarnaast zit er een webcam ingebouwd in het Full HD display, zodat er op het bureau alleen een toetsenbord en muis nodig zijn. Zijn die accessoires een keer niet beschikbaar? Ook geen probleem. Er zijn meerdere touchscreen-varianten beschikbaar in de One line-up, waardoor er gemakkelijk doorgewerkt kan worden op alleen het touchscreen.

Ontdek deze spectaculaire devices via ons InTouch eCommerce platform.

Z Workstations – Voor de zwaarste workloads

In sommige gevallen voldoet een normale desktop niet en is de eindgebruiker van jouw klant op zoek naar een PC met zwaardere specificaties. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er gewerkt wordt met design in 3D of virtual reality, of dat kunstmatige intelligentie ingezet wordt om grote hoeveelheden werk te verzetten. In dit geval kun jij je partner het beste ondersteunen met een Z Workstation.

De workstations zijn zowel beschikbaar als traditionele desktop als in een mobiele uitvoering. Van de desktop-varianten zijn vijf verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, ieder geschikt voor een andere type workload. Op de pagina over het Workstations-portfolio vind je meer informatie over alle beschikbare devices.

Maak kennis met de monitoren van HP

Sustainability

Duurzaamheid is één van de kernbegrippen die HP drijft. Dit draait niet alleen om de verduurzaming en innovatie van producten, maar ook om beter te zorgen voor de mens, de maatschappij en de natuur. Wanneer jouw partners aan de slag gaan met devices en oplossingen van HP zijn ze er daarom zeker van dat ze duurzame IT-producten gebruiken.

Ontdek via de onderstaande button enkele van de belangrijkste pilaren waarop de duurzaamheidsinitiatieven van HP gebouwd zijn, en hoe jij hieraan deel kunt nemen samen met jouw klanten.

Ook op zoek naar accessoires voor je klant?

Bied jezelf meer kansen in de markt

Het HP-portfolio bevat veel verschillende opties om jouw klanten te voorzien van de beste hardware. Door een uitgebreide set producten aan te bieden, is er voor iedere eindgebruiker wel wat wils. Echter, we snappen ook dat je soms gewoon wil kiezen uit een selecte groep producten waarvan je zeker weet dat je voor een scherpe prijs, met een goede marge, je klant voorziet van de hoogste kwaliteit. Daarom is er HP Smart Buy: een set producten die altijd beschikbaar is voor jou en je klanten, voor een scherpe, competitieve prijs.

Via de buttons hieronder ontdek je de Desktops die onderdeel zijn van de line-up, of ontdek je meer informatie over de voordelen die HP Smart Buy biedt.

Laat ons je verder helpen

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!