Ga naar pagina inhoud

Flexibel, krachtig en klaar voor het nieuwe werken

Wanneer we het hebben over notebooks gaat het allang niet meer over simpele laptops. De traditionele laptop heeft zich doorontwikkeld naar een device dat werk makkelijker en toegankelijker maakt, waar en wanneer dan ook. En is het tijd voor wat ontspanning na het werken? Dan is de notebook ook de optimale partner. Voor zoveel verschillende gebruikers zijn er ook veel verschillende devices nodig, allemaal met hun eigen eigenschappen, specificaties en prijsniveaus. HP voorziet jou en je partners hierin door middel van een volledige line-up notebooks, die bij TD SYNNEX vaak vanuit voorraad leverbaar zijn.

Ontdek ze op InTouch: de notebooks van HP

DragonFly – Werk weergaloos

De DragonFly is met recht dé HP notebook van het moment. Een uitgebreide suite aan functionaliteiten en features zorgt ervoor dat jouw klant innovatie in handen heeft met deze laptop. Denk bijvoorbeeld aan het 360 graden draaibare touchscreen, zodat je eenvoudig wisselt tussen een notebook en een tablet. Of de integratie van HP Dynamic Audio, waarmee er op basis van kunstmatige intelligentie gezorgd wordt voor beter geluid tijdens (video)vergaderingen.

Er zijn verscheidene DragonFly-modellen beschikbaar, onder meer met opties voor HP Sure View Reflect, dat het scherm van de gebruiker beschermd tegen mensen die mee proberen te kijken, en 5G-connectiviteit. Voorzie je klant van één van de meest volledige notebooks op de markt met de HP DragonFly.

Chromebooks – Ideaal voor jongeren en studenten

Op zoek naar een lichtgewicht device dat ideaal is voor jongeren, studenten en mensen die hun applicaties streamen? Dan zijn HP Chromebooks een perfecte match. Deze devices putten hun kracht uit de Cloud en bieden de voordelen van ChromeOS – razendsnel opstarten, altijd up-to-date en een optimale samenwerking met applicaties van Google. Combineer dit met bijvoorbeeld Microsoft 365 en je hebt ook voor lichtere gebruikers op kantoor een ideaal device voor een zeer scherpe prijs. De lichte behuizing van de Chromebooks zorgt er daarnaast voor dat de notebooks heel gemakkelijk mee te nemen zijn. Het volledige aanbod HP Chromebooks ontdek je via ons eCommerce platform, InTouch.

Ook op zoek naar accessoires voor je klant?

ZBooks – Ontdek HP’s krachtigste laptops

Sommige eindgebruikers hebben een PC nodig die niet alleen de dagelijkse werkzaamheden aankan, maar ook zwaardere programma’s en applicaties. Denk bijvoorbeeld aan programma’s als Adobe PhotoShop of Autodesk, maar ook aan business intelligence medewerkers die met grote dataloads werken. Voor hen zijn er de ZBook mobiele workstations.

Deze notebooks zijn verkrijgbaar in vier verschillende types: de ZBook Power en ZBook Firefly zijn ideaal voor 2D- en lichte tot middelgrote 3D-workflows, maar uiteraard ook voor fotografie, simulatie en data-analyse.

Bied jezelf meer kansen in de markt

Het HP-portfolio bevat veel verschillende opties om jouw klanten te voorzien van de beste hardware. Door een uitgebreide set producten aan te bieden, is er voor iedere eindgebruiker wel wat wils. Echter, we snappen ook dat je soms gewoon wil kiezen uit een selecte groep producten waarvan je zeker weet dat je voor een scherpe prijs, met een goede marge, je klant voorziet van de hoogste kwaliteit. Daarom is er HP Smart Buy: een set producten die altijd beschikbaar is voor jou en je klanten, voor een scherpe, competitieve prijs.

Via de buttons hieronder ontdek je de Notebooks die onderdeel zijn van de line-up, of ontdek je meer informatie over de voordelen die HP Smart Buy biedt.

Laat ons je verder helpen

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!