Ga naar pagina inhoud

Beat the Noise met hoge kwaliteit audio van Poly

Meer dan ooit tevoren speelt ons zakelijke leven zich af in online meetings, vergaderingen en conferenties. Onderzoek wijst uit dat de gemiddelde medewerker in een zakelijke omgeving meer dan 30% van zijn of haar tijd besteed in online vergaderingen, terwijl de meeste van deze medewerkers niet de juiste tools hebben om deze calls gefocust te volgen. Maak daarom kennis met het nieuwste onderdeel van het HP-portfolio: Poly. Onder het Poly-merk brengt HP hoogwaardige audio devices uit die de professional van vandaag in staat stelt om geconcentreerd en comfortabel te werken. Ontdek direct welke devices je direct uit voorraad kunt leveren aan jouw klanten.

Ontdek het aanbod in één oogopslag

Versla ruis en achtergrondgeluid

In alle uitingen over Poly wordt gesproken over ‘Beat the Noise’ en dat is niet zonder reden; 94% van de kantoormedewerkers geeft aan tijdens calls last te hebben van verstoringen in het geluid, of het nu gaat om ruis op de microfoon of achtergrondgeluiden. Dit zorgt ervoor dat de concentratie tijdens calls daalt, het zelfvertrouwen om te presenteren vermindert en niet alles uit de samenwerking gehaald wordt.

Daarom zijn de headsets van Poly speciaal ontworpen om iedere vorm van ruis op de lijn te verslaan. Door de ingebouwde technologieën voor noise cancellation en de hoogwaardige in- en output van audio zijn de medewerkers van jouw klanten klaar voor iedere uitdaging. Meer weten over hoe Poly eindgebruikers verder helpt? Lees dan het eBook: ‘Beat the Noise‘.

Voyager: stijlvol, veelzijdig en flexibel

Niet alle medewerkers kunnen tijdens het bellen op één plek blijven zitten – sterker nog, de meeste willen het niet. Daarom zijn de headsets uit de Voyager line-up van Poly ideaal geschikt voor de eindgebruikers bij jouw klanten. Met opties voor in-ear, over-ear en on-ear headsets is er een comfortabel model voor iedere gebruiker, waarnaast er ook nog veel flexibele opties beschikbaar zijn.

Veel van de Voyager-devices hebben een bereik tot wel 50 meter van het basisstation of het Bluetooth-device waarmee verbinding is gemaakt, zodat medewerkers vrij kunnen bewegen door het kantoor of hun eigen huis. Met een lange batterijduur en korte oplaadtijd hoeven gebruikers zich daarnaast nooit zorgen te maken over de batterijduur.

Gecertificeerd voor gebruik met Teams

Jouw klanten willen hun medewerkers in staat stellen het maximale uit henzelf én de werkdag te halen door de juiste middelen te bieden om hun werk uit te voeren. Het is daarom goed om te weten dat vrijwel ieder device met de Poly-merknaam officieel gecertificeerd is voor gebruik met Microsoft Teams.

Teams is dé collaboration tooling van het moment en door je klant te voorzien van officieel gecertificeerde audio devices zorg je voor een optimale gebruikerservaring. Zo worden het muten én unmuten van de microfoon, het aannemen en ophangen van calls en veel andere zaken eenvoudig geregeld via de speakerphone, headset óf via een controlepaneel op de kabel.

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!