Ga naar pagina inhoud

De optimale beveiliging, waar je ook werkt

De tijd waarin alleen overheden en grote enterprise bedrijven het slachtoffer werden van ransomware en andere bedreigingen, is voorbij. Cybercriminelen richten zich in de continu veranderende werkomgeving op endpoint devices van alle organisaties, ook binnen het mkb-landschap. Om jouw klanten te beschermen, biedt HP een eigen security platform in de vorm van HP Wolf Security.

Met deze service zijn het bedrijfsnetwerk en de apparaten van je partners beschermd tegen aanvallen van buitenaf en het lekken van data. En koop je originele HP devices, zoals workstations en notebooks, dan zijn deze al voorzien van voorgeïnstalleerde hardware-enforced beveiligingsfuncties. Zo zijn werknemers in staat om veiliger te werken vanaf iedere plek, zonder angst te hoeven hebben voor bedreigingen.

Wolf Security logo

Beveiliging voor ieder bedrijf

Omdat cybercriminelen voor ieder bedrijf een realistische bedreiging zijn, heb jij voor iedere klant een oplossing op maat nodig. Gelukkig is HP Wolf Security in allerlei verschillende set-ups beschikbaar en is het platform te personaliseren naar de wensen van de IT-manager in kwestie. Bedrijven krijgen toegang tot krachtige analysetools en ondersteuning van cybersecurity experts om controle te houden over de beveiliging van hun devices en netwerk. Voor bedrijven zonder, of met overbelaste, IT-teams biedt HP Wolf Pro Security eenvoudig in te stellen software om agressieve cyberaanvallen tegen te gaan. Zo kan een eindgebruiker de beveiliging ook instellen zonder extra IT support.

Alle HP Wolf Security licenties zijn direct te bestellen via ons ecommerce platform, InTouch. De hoeveelheid verschillende configuraties kan overweldigend zijn en daarom staan we ook altijd voor je klaar als je meer informatie wil hebben over de beschikbare opties en set-ups. Help jouw partner vandaag nog aan een veiligere werkomgeving!

Printers die zichzelf beschermen

Ieder endpoint device kan het startpunt zijn van een datalek of hacking aanval, zelfs wanneer het apparaat onschuldig lijkt. Printers, zowel single function- als multi-function devices, zijn een integraal onderdeel van het bedrijfsnetwerk en staan daarom in directe verbinding met alle PC’s en data binnen diezelfde omgeving. Daarnaast ontbreekt het printers vaak aan de benodigde beveiliging om aanvallen te weerstaan. Just daarom richten cybercriminelen zich ook op de printinfrastructuur van bedrijven.

HP Wolf Security beschermt ook de printers binnen het netwerk van jouw klanten, waardoor het ’s werelds veiligste printers kan garanderen. Combineer dit met functies als HP Secure Print en de HP Security Manager en er ontstaat een volledig beveiligde printomgeving. De doorlopende, hardwarematige beveiliging en beheerde services van HP zorgen altijd en overal voor een veilige werkplek.

Features van HP Wolf Security


Dreigingsisolatie

Taken en bestanden worden direct geïsoleerd, zodat potentiële aanvallen al opgelost worden voor ze beginnen. Dit verlicht de last voor IT-afdelingen, doordat het aantal meldingen afneemt.


Verloren en gestolen hardware

Wanneer hardware kwijtraakt, wil je dat jouw klant direct geholpen wordt. Via HP Protect and Trace vind je het ontbrekende device, bescherm je gegevens, en limiteer je de risico’s op datalekken en hacks.


Volledige bescherming

Heeft jouw klant hardware die niet van HP is, maar wil deze wel het volledige bedrijf beschermen? Gelukkig ondersteunt Wolf Security ook niet HP devices en software, voor een volledige dekking.

Nieuwe generatie endpointbeveiliging

HP Wolf Security verkleint het kwetsbare aanvalsoppervlak en maakt herstel op afstand mogelijk na firmware-aanvallen. Van zelfherstellende firmware en detectie van inbreuken in het geheugen, tot het beheersen van bedreigingen via isolatie. Het beveiligingsplatform geeft hackers geen kans en maakt herstel op afstand na firmware-aanvallen mogelijk.

En verliest een eindgebruiker van één van jouw klanten zijn of haar device? Dan kan het apparaat op afstand getraceerd, beheerd of geblokkeerd worden via HP Protect and Trace, een essentiële optie binnen HP Wolf Security. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!