Ga naar pagina inhoud

Geef gebruikers beveiligde toegang vanaf iedere locatie

Gebruikers zijn flexibeler dan ooit in de keuze waar en wanneer ze werken. De bewegingsvrijheid gaat verder dan alleen thuiswerken of op kantoor – iedere plaats ter wereld kan vandaag de dag als onze werkplek dienen. Daarom is het des te belangrijker dat gebruikers beveiligd, zonder verbindingsproblemen en met maximale productiviteit aan de slag kunnen, welke hardware ze ook bij de hand hebben. Daarom laten we je graag kennismaken met HP Anyware – enterprise IT software die ervoor zorgt dat eindgebruikers veilig met alle data, processen en programma’s aan de slag kunnen, alsof ze vanaf kantoor werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of download de infographic voor meer informatie.

Waarom kiezen voor HP Anyware?

Niet alle gebruikers zijn tegenwoordig meer geholpen met een traditionele VPN-oplossing. Wanneer het gaat om zwaardere processen als (3D) designsoftware of het werken met artificial intelligence kunnen het streamen van de data over het netwerk én de kracht van de hardware een obstakel vormen. Tegelijkertijd zijn er ook veel gevallen waarin het niet wenselijk is dat (gevoelige) data het netwerk van je klant verlaat.

Hier komt HP Anyware om de hoek kijken – geavanceerde PCoIP®-technologie zorgt ervoor dat een volledige desktop-omgeving pixel voor pixel, en volledig interactief, gestreamd wordt naar een device naar keuze van de gebruiker. En dit alles zonder vertraging, downtime en met maximale productiviteit in het achterhoofd.

De voordelen op een rij

Flexbile uitrol van
IT infrastructuur


Doordat er gebruik gemaakt wordt van de hardware binnen het netwerk voor de zware taken, is je klant flexibel in de keuze van hardware voor flexwerkers.

Krachtige beveiliging, ook op afstand


In plaats van lokale beveiliging of een VPN, blijven alle processen en data binnen het zakelijke netwerk. Zo zijn medewerkers verzekerd van een optimale beveiliging.

Eenvoudige virtuele samenwerking


Doordat teams steeds verspreider werken, is er vraag naar eenvoudigere samenwerking. Met HP Anyware werken teams met elkaar alsof ze op kantoor zijn.

Krachtige prestaties zonder downtime


Zonder twijfel met stip op één voor jouw klant: productiviteit. Door de uitermate stabiele architectuur van HP Anyware, kunnen gebruikers altijd direct aan de slag.

Beschikbaar op vrijwel alle devices

Het grote voordeel van het gebruik van de PCoIP®-technologie van HP Anyware is dat je de gebruikersomgeving bij je klant beschikbaar maakt via vrijwel ieder ander device. De ‘host’, ofwel het device binnen het netwerk van je klant, stuurt data naar de ‘client’, de eindgebruik die vanaf een andere locatie werkt op de host. De client kan een andere computer zijn, waaronder Windows, Chrome OS of macOS, maar ook een mobiel device met Android of iOS. Willen de gebruikers bij jouw klanten daarom ’s avonds nog een berekening maken, of een project afronden, vanaf hun tablet of smartphone? Met HP Anyware is dit geen probleem.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw klanten? Download dan het oplossingenoverzicht.

Jouw klant ondersteunen met HP Anyware

Door gebruik te maken van HP Anyware geven je klanten hun eindgebruikers veel extra vrijheid, zonder in te boeten op beveiliging of prestaties. Vrijheid om te kiezen waar en wanneer gewerkt wordt, maar ook op welke manier en met welk device. Zo verander je het traditionele verkoopgesprek met je klant naar een overleg over een écht moderne oplossing, die klaar is voor de dynamische markt van nu en de altijd veranderende behoeften van medewerkers.

Benieuwd naar hoe jij HP Anyware in kunt zetten om je omzet te verhogen en je klanten verder te helpen? We denken graag met je mee! Ons gespecialiseerde HP-team kan je helpen met het bedenken en uitrollen van de software bij jouw klanten op een efficiënte en effectieve manier.

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!