Ga naar pagina inhoud

Print efficiënt en duurzaam met officiële supplies

Wanneer je een document of foto afdrukt, wil je natuurlijk dat deze er exact zo uitziet als op je monitor – even kleurrijk, scherp en levendig als op het scherm. Wanneer dit niet het geval is, denken jouw klanten dan al snel aan de kwaliteit van diens printer, maar gaan zij voorbij aan een zo mogelijk nog belangrijkere productgroep: de supplies. Of het nu gaat om de toners in een laserprinter, of de cartridges in een inkjet-device, de supplies die jouw klant gebruikt zullen de doorslag geven voor de kwaliteit van de afdrukken én de levensduur van de printer. We raden je daarom altijd aan om originele HP supplies te gebruiken en te verkopen aan jouw klant, zodat je ook de lange termijn de kwaliteit kunt bieden die je klanten verwachten.

Waarom kiezen voor originele HP supplies?

Lagere printkostenNamaakproducten kunnen tot een lagere productiviteit en hogere kosten leiden, doordat er extra afdrukken nodig zijn door slechtere kwaliteit.

Jarenlang onderzoekHP supplies zijn gebaseerd op twintig jaar onderzoek en ontwikkeling; voorkom lekkage of vieze afdrukken als gevolg van een namaakproduct.

Efficiëntie en kwaliteitDankzij originele producten behalen jouw klanten indrukwekkende resultaten vanaf de eerste afdruk, zodat printen nooit een zorg is.

Uitzonderlijke serviceAlle HP supplies worden geleverd met volledige ondersteuning, service en garantie, die je klant alleen ontvangt bij aankoop van originele producten.

Inktcartridges

Een inktcartridge wordt gebruikt in inkjet printers en bestaat uit vloeibare inkt met pigmenten en kleuren. De originele cartridges van HP zijn gemaakt om niet alleen de eerste keer, maar elke keer weer goed te werken. Door hun betrouwbaarheid en prints van topkwaliteit, bieden ze je klant een efficiënte en aangename gebruikerservaring.

Toners

Een toner is gevuld met een fijn poeder en wordt gebruikt in laserprinters. HP levert tonercartridges die gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en veilig zijn. Jouw klanten printen vanaf dag één op professionele kwaliteit hun documenten uit en vermijden dure en onnodige herdrukken die nodig zijn met cartridges van derde partijen.

Ben je al HP Authorized Partner?

Om eindgebruikers te verzekeren van de kwaliteit die zij verwachten van HP-producten is er aan het begin van 2023 een belangrijke wijziging doorgevoerd rondom de verkoop van de printing line-up. Alleen geautoriseerde partners mogen nog printing-gerelateerde devices en supplies van HP verkopen. Hieronder vallen alle supplies (toners en cartridges) die TD SYNNEX aanbiedt, maar ook alle printers en multi-functionals. Indien je nog geen HP Authorized Partner bent, zul je daarom deze producten ook niet op ons eCommerce platform InTouch vinden.

HP Authorized Partner worden is mogelijk in een paar simpele stappen en geeft jou het voordeel dat je aangemerkt staat als vertrouwde HP verkoper. Meer weten? Via de button hieronder informeert HP je verder.

HP Planet Partners Programma

Duurzaamheid is één van de kernbegrippen die HP drijft. Dit draait niet alleen om de verduurzaming en innovatie van producten, maar ook om beter te zorgen voor de mens, de maatschappij en de natuur. Praktisch en direct aan de slag met de verduurzaming van de technologie van jouw klanten? Maak kennis met het HP Planet Partners programma.

Wanneer jij en jouw klant deelnemen aan het HP Planet Partners Program kunnen gebruikte cartridges geheel kosteloos worden geretourneerd aan HP en zorgen zij voor de recycling. Op deze manier is inmiddels meer dan een kwart miljoen kilo aan plastic afval, dat anders mogelijk in de oceanen terecht gekomen was, gerecycled naar nieuwe HP supplies.

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!