Ga naar pagina inhoud

Essentiële ondersteuning voor jouw klanten

Wanneer je devices en accessoires van HP levert, dan weet je dat je de hoogste kwaliteit vanaf dag één garandeert. Echter, je wil het niet laten bij die ene verkoop. Als vertrouwde partner van jouw klanten heb je een unieke kans om hen niet alleen te voorzien van de apparatuur die de eindgebruiker in handen krijgt, maar ook van de juiste services, de meest volledige beveiliging én een advies op maat.

Hieronder vind je een aantal manieren waarop HP en TD SYNNEX jou helpen om je partners te ondersteunen met essentiële tools en tips voor het nieuwe werken. Zo lever je niet alleen hardware, maar ga je een stap verder.

Hybrid WorkDat ‘het nieuwe werken’ een blijvertje is, dat wist je al. Maar hoe zet je die dooddoener om in een totaaloplossing voor jouw klant? Met producten en oplossingen van HP’s New Era of Work, bied je eindgebruikers de tools om optimaal verbonden te blijven – thuis, onderweg, op kantoor en waar ook ter wereld.We laten je graag kennismaken met de combinatie van devices, services en security die HP tot de ideale partner maken voor een totaaloplossing voor hybride werken. Zo wordt werken leuker en eenvoudiger gemaakt – waar ook ter wereld.

HP Wolf SecurityHP Wolf Security biedt een uitgebreide endpointbescherming, die begint op hardwareniveau en zich uitstrekt over software en services. Dit is een ideale beveiligingsoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Met de 1 jaar durende licentie, bied je jouw klant essentiële zekerheid. Verzeker jouw klant dat hun eindgebruikers altijd beveiligd zijn – waar en wanneer ze ook werken.

HP Active CareOm te zorgen dat medewerkers nooit vastlopen door problemen met hardware of software is er HP Active Care. Deze extra service van HP biedt jouw partners niet alleen technische ondersteuning op afstand, maar ook geautomatiseerde monitoring en voorspellende analyses, via een overzichtelijk dashboard, om problemen op te lossen voordat ze daadwerkelijk ontstaan.

HP Business BoosterHeb je een potentiële klant en ben je op zoek naar een scherpe offerteprijs? Met HP Business Booster helpt HP je een speciale prijs (ofwel Smart Quote) aan te vragen voor PC Systems- of Printing-devices. Zo bied je jouw partner de kwaliteit van HP Inc. devices voor een prijs op maat.Het aanvragen van een prijs is snel en eenvoudig: je geeft aan welke klant je wil bedienen, wat het doel van de devices wordt, welke producten je aan je klant aan wil bieden en op welk prijspunt je verwacht het bid te kunnen winnen. Het is zelfs mogelijk om specifieke wensen omtrent levering en configuratie toe te voegen aan je aanvraag, zodat er direct een passende oplossing voor je partner klaarstaat.

Ben je al HP Authorized Partner?Om eindgebruikers te verzekeren van de kwaliteit die zij verwachten van HP-producten is er aan het begin van 2023 een belangrijke wijziging doorgevoerd rondom de verkoop van de printing line-up. Alleen geautoriseerde partners mogen nog printing-gerelateerde devices en supplies van HP verkopen. Hieronder vallen alle supplies (toners en cartridges) die TD SYNNEX aanbiedt, maar ook alle printers en multi-functionals. Indien je nog geen HP Authorized Partner bent, zul je daarom deze producten ook niet op ons eCommerce platform InTouch vinden.HP Authorized Partner worden is mogelijk in een paar simpele stappen en geeft jou het voordeel dat je aangemerkt staat als vertrouwde HP verkoper. Meer weten? Via de button hieronder informeert HP je verder.

Op zoek naar nog meer manieren om je partners te ondersteunen?

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!