Ga naar pagina inhoud

De drijvende kracht achter innovatie in de IT-markt

Ons drukke, zakelijke leven vraagt dat we verschillende taken tegelijk uitvoeren: terwijl je een mail leest, draait Excel een analyse op de achtergrond, speelt er muziek uit je speakers en wordt er een bestand gedownload in je webbrowser. De rekenkracht die hiervoor nodig is, nemen we vaak voor lief, maar is essentieel voor alle facetten van ons werk- en privéleven.

Intel processoren zijn al sinds jaar en dag de drijvende kracht achter de innovatie in de devices op onze bureaus en in onze data centers. Notebooks, desktops, servers en workstations van de belangrijkste vendoren op de IT-markt rekenen op de processoren van Intel® om hun prestaties te leveren.

Gespecialiseerde toepassingen voor AI

Word onderdeel van de Intel® Partner Alliance

De Intel® Partner Alliance is speciaal ontworpen om de ervaring voor jou als Intel-partner te verbeteren. Door lid te worden van het partnerprogramma krijg je toegang tot exclusieve mogelijkheden om jouw business op te bouwen en te vergroten, waaronder geavanceerde training en promotionele ondersteuning.

Ook tools als de Intel® Partner University en Intel® Solutions Marketplace zijn samengevoegd onder de Partner Alliance, zodat je vanaf één plek toegang hebt tot alle Intel-tools. Meer weten over het partnerprogramma en hoe je er lid van wordt? Via de button hieronder bereik je de overzichtspagina met alle informatie.

Boost je kennis met onze whitepapers

Ontketen de kracht van Intel vPro®

Wist je dat in veel van de devices die je verkoopt al Intel vPRO® zit? Wanneer je je klant voorziet van een Intel vPRO®-device, bied je alles wat het bedrijf nodig heeft om efficiënt te groeien zonder meer IT-kosten. Dit geïntegreerde platform biedt de mogelijkheid aan zowel eenmanszaken als organisaties met grote aantallen medewerkers, om PC’s op afstand te monitoren en beheren. Zo zijn je systemen centraal beveiligd en gemakkelijk te configureren.

Meer weten over wat het Intel vPRO® platform te bieden heeft? We helpen je graag wegwijs te worden in de wereld die vPRO® heet.

Intel® garandeert de performance van HP Inc.

Van gamers tot grafisch designers, en thuisgebruikers tot hybride medewerkers ‘on the go’. HP voorziet miljoenen mensen van devices waar zij iedere dag op kunnen bouwen. De verscheidene line-ups van HP bevatten in de meeste gevallen een Intel®-processor om te zorgen dat de kracht van het apparaat optimaal gebruikt wordt.

Van gamen door middel van de nieuwste OMEN-modellen tot het gebruik van AutoCAD op de HP Z-workstations; de stabiele performance van HP leunt op processoren van Intel® om kwaliteit te garanderen. We laten je graag kennismaken met de line-up van HP.

Dell bouwt op de processoren van Intel® Core™

Al sinds jaar en dag vormen Dell Technologies en Intel® een krachtig duo wanneer het gaat om computers voor zowel privé als zakelijk gebruik. De architectuur van bijvoorbeeld Latitude- en Precision-devices is in de meeste gevallen gebouwd op de processoren van Intel® Core™, zodat gamers, designers en andere gebruikers altijd geniete van krachtige prestaties.

Daarnaast bevatten veel van de Dell-devices ook Intel vPro®, waarmee extra mogelijkheden voor beheer en optimalisatie ontketent worden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de veiligheidsfeatures van Latitude-notebooks op afstand te beheren, of een device zelfs volledig te wissen in het geval van diefstal.

Meer weten over de Client line-up van Dell Technologies? Lees dan snel verder.

Aan de slag met Intel-oplossingen?