Ga naar pagina inhoud

Versnel jouw groei met Intel® Partner Alliance

Door de constante wijzigingen in het IT-landschap kan het overweldigend zijn om alle informatie en al het nieuws te moeten volgen. Om jou geïnformeerd te houden, kansen te bieden binnen de markt én verder te helpen groeien, heeft Intel® de Partner Alliance in het leven geroepen. Dit partnerprogramma heeft alle voorgaande Intel-tools en -informatiebronnen samengevoegd in één gebruiksvriendelijke portal. Van extra business mogelijkheden tot marketing- en trainingsmiddelen, je vindt het er allemaal. Sluit je vandaag nog aan en profiteer direct.

Doe kennis op in de Intel® Solutions Marketplace

Samen staan we sterk. Om het maximale uit jouw business te halen, bied Intel® je de Solutions Marketplace aan. Deze digitale, wereldwijde ontmoetingsplek brengt resellers, eindgebruikers en andere ’thought leaders’ samen om groei te stimuleren. Op deze plek zoek je eenvoudig op basis van onder meer type oplossing, verticale markt én soort product, of deel je zelf jouw kennis als vertrouwde Intel® partner.

Door met potentiële klanten en andere verkopers in contact te treden, geef je jezelf niet alleen de kans om financieel voordeel te behalen, maar ook om je klanten van dienst te zijn met nieuwe inzichten. Zo word je een partner voor de lange termijn en informeer je hen over hoe zij het maximale uit hun business kunnen halen. Ook de Intel® Solutions Marketplace is onderdeel van de Partner Alliance.

De voordelen van jouw lidmaatschap

Trainingen

De Intel® Partner University biedt trainingen aan voor alle niveaus en over verscheidene onderwerpen en markten, waaronder AI.

Marketing

In de Intel® Solutions Marketplace en Intel® Marketing Studio vind je alle materialen om zowel op het gebied van marketing als sales te groeien.

Rewards

Tijdens je lidmaatschap spaar je vanaf dag één punten, waarmee je nieuwe voordelen, mogelijkheden en tools verdient binnen het Partner Alliance platform.

Ondersteuning

Hoe hoger jouw niveau binnen de Intel® Partner Alliance, hoe sneller je ondersteuning ontvang; zelfs tot binnen vier uur nadat je je aanvraag hebt gedaan.

Next-Gen oplossingen, vandaag geleverd

De termen voor ‘next-gen’ business vliegen je om de oren: virtual reality, artificial intelligence en 5G zie je vaak genoeg voorbij komen, maar het is niet altijd direct duidelijk hoe je deze in jouw business in kunt zetten. Intel® biedt je juist op dit vlak ondersteuning via de Partner Alliance, zodat jij je klanten goed van dienst kunt zijn. De drijfveer van Intel is altijd langdurige innovatie in de IT-markt geweest, met prestaties die alleen door Intel-processoren geleverd kunnen worden.

Door middel van trainingsmateriaal uit de Intel® Partner University, innoverende oplossingen van de Intel® Solutions Marketplace en ondersteuning van experts op het gebied van nieuwe technologieën, bied je de uitdagingen van morgen het hoofd.

Lidmaatschapsniveaus binnen Intel® Partner Aliance

Member

Alle partners krijgen toegang tot de Intel® Partner University en een aanmelding in de Intel® Solutions Marketplace met leadgeneratie, klantenondersteuning binnen 48 uur en andere voordelen waar ze direct toegang tot krijgen.

Gold

Gold-partners ontvangen een shop in de Intel® Solutions Marketplace met tools voor het genereren van leads en meer trainingsmateriaal. De snelheid van klantenondersteuning wordt daarnaast versneld naar maximaal 24 uur.

Titanium

Naast alle voordelen van de voorgaande niveaus, gebruiken Titanium-partners van verbeterde tools voor leadgeneratie en matchmaking, pre-release productinformatie en klantenondersteuning binnen 4 uur.

Aan de slag met Intel-oplossingen?