Ga naar pagina inhoud

Schaalbare rekenkracht voor
het datacenter

De alsmaar groeiende behoefte aan de toepassing van kunstmatige intelligentie, en de stijgende hoeveelheid data die we verbruiken in de cloud, zorgen ervoor dat jouw klanten op zoek zijn naar manieren om hun datacenter schaalbaarder te maken. Dit zorgt voor een noodzaak voor efficiëntie, kracht en de nieuwste technologieën, zonder hiervoor de gehele infrastructuur om te moeten zetten. Om het hoofd te bieden aan deze moderne uitdagingen zijn er de dynamische Intel® Xeon® processoren – de beste kwaliteit processoren van Intel® op de markt, speciaal voor AI, de cloud en edge computing.

De 6e generatie Intel® Xeon® is hier

Intel® heeft de nieuwste generatie van de Xeon® processoren in de markt gelanceerd: Intel® Xeon® 6th Gen. Intel® had geen beter moment kunnen kiezen om deze nieuwe lichting processoren te lanceren, door de razendsnelle groei van vraag naar AI-gefocuste technologie.

Om te zorgen voor een de juiste balans tussen prestaties en efficiëntie zijn er verschillende versies van de 6th Gen Xeon® processoren beschikbaar, die gespecialiseerd zijn in verschillende type workloads. De processoren met meer P-Cores (Performance) zijn op maat gemaakt om voor langere tijd te presteren met een hoge kloksnelheid, bijvoorbeeld voor kunstmatige intelligentie en high performance computing. Wanneer de kernen consistent gebruikt worden voor minder veeleisende doelstellingen, bevatten de ideale Intel® Xeon® processoren meer E-Cores (Efficiency).

De 6e generatie Intel® Xeon® processoren zijn binnenkort te bestellen op InTouch.

Ontdek de toepassingen van Intel® Xeon®

Artificial
Intelligence

Geoptimaliseerd voor gebruik van AI-applicaties en toepassingen, zowel lokaal als via de cloud.

High Performance Computing

Ideaal om ingewikkelde berekeningen en het verwerken van veel data mogelijk te maken.

Opslag en
Databeheer

Xeon® processoren verwerken data niet alleen snel, maar zorgen ook voor optimale efficiëntie.

Big Data
Analytics

Business Intelligence afdelingen werken sneller en effectiever met betere processoren.

High Performance
Networking

Zorg dat je klanten meer gebruikers en data op hun netwerk kunnen ondersteunen.

Edge Computing
en Storage

Verzamel en verwerk data snel en eenvoudig met processoren die hiervoor gemaakt zijn.

Cloud
Computing

Schaalbare cloud oplossingen die geleverd worden zonder downtime door Intel® Xeon®.

Intel helpt je bij het maken van de juiste keuze

Wil je een configuratie op maat van servers voor jouw specifieke toepassing, en wil je zelf bepalen welke opties daaraan worden toegevoegd? Gebruik dan de Selecta server tool van Intel. Je selecteert zelf welke Intel® Xeon® Scalable processoren je wilt toepassen en welk geheugen je daarbij wilt combineren. Vervolgens bepaal je het aantal, type en capaciteit van je drives en selecteer je de aanvullende opties. Zo ontwerp je de serveroplossing voor je datacenter op basis van jouw kennis en voorkeuren met de krachtige en betrouwbare prestaties van Intel®.

Heb je bij het gebruik van de Selecta selectietool ondersteuning nodig, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Het gespecialiseerde Global Computing Components-team (GCC) van TD SYNNEX beschikt over alle kennis om je te adviseren bij de samenstelling van jouw ideale serveroplossing. We helpen je vanaf het eerste gesprek met je klant to aan de nazorg na levering en installatie.

Aan de slag met Intel-oplossingen?