Ga naar pagina inhoud

Plaats AI in de handen van jouw klanten

De ontwikkelingen op de PC markt volgen elkaar in razendsnel tempo op, maar één ding is zeker: AI is de belangrijkste ontwikkeling van het moment. Waar kunstmatige intelligentie voor consumenten lang nog een ver van hun bed show leek, komen gebruikers inmiddels dagelijks in aanraking met features die gedreven worden door AI. Een overkoepelende uitdaging met deze mogelijkheden is tot nu toe dat al deze processen in de cloud plaats moeten vinden, omdat lokale hardware de reken- en verwerkingskracht niet kon bieden om AI te ondersteunen. Dit verandert drastisch door de introductie van Intel’s nieuwste line-up: Intel© Core Ultra.

Ontdek op deze pagina hoe Intel© Core Ultra in de PC’s van leveranciers als Dell Technologies, HP Inc., Lenovo en Microsoft ervoor zorgt dat jouw klanten direct met AI aan de slag kunnen – zelfs als er geen internetverbinding beschikbaar is.

Een nieuwe stap in de AI-revolutie

Met Intel© Core™ Ultra geef je jouw klanten de kracht om AI features lokaal toe te passen, in plaats van alleen via de cloud. Dit kan gaan om simpelere, alledaagse features als het schrijven van tekst of het opzetten van presentaties, maar ook om meer geavanceerde, zwaardere taken. Hieronder kunnen bijvoorbeeld video- en fotobewerking vallen of het verwerken van grote hoeveelheden data door machine learning.

Om dit mogelijk te maken heeft Intel™ een krachtigere CPU onderdeel gemaakt van de processor, maar heeft het ook andere processing units gebruikt. De Intel© Core™Ultra infrastructuur biedt een Intel® Arc™ GPU én een Neural Processing Unit (NPU), speciaal voor het verwerken van AI-taken. Het unieke aan de samenwerking tussen deze drie onderdelen is niet alleen de kracht, maar ook de efficiëntie waarmee ze opdrachten verwerken. Intel© Core™ Ultra is ontworpen om voor langere tijd de hoogste kloksnelheid te kunnen garanderen, maar ook om, wanneer taken uitgevoerd worden die geen maximale snelheid of kracht nodig hebben, efficiënt en energiezuinig af te schalen.

Intel™ Core© Ultra ondersteunt de nieuwste technologieën

Thunderbolt 4 tot
40 Gb/s

Met Thunderbolt 4 worden bestanden en gegevens overgezet tot wel 40 Gb/s, waarmee het de snelste connectie op de markt is.

WiFi 7 &
Bluetooth 5.4

Intel© Core™ Ultra laat je klanten verbinden via de snelste technieken, zodat zij klaar zijn voor de nieuwe generatie.

Tot 24 cores &
32 threads

Met het hoogste aantal cores en threads tot nu toe zorgt Intel© Core™ Ultra voor ongekende efficiëntie en snelheden.

Maximaal 24MB
L3 cache

De grote cache opslag zorgt ervoor dat veel gebruikte bestanden moeiteloos geopend worden, zonder laadtijd.

Direct beschikbaar voor je klanten

Je vindt Intel© Core™ Ultra terug in de notebooks, desktops en workstations van de meest toonaangevende leveranciers van hardware op de markt. Of gebruikers nu één van de Copilot gestuurde laptops van Dell Technologies kiest, een creatief Surface device van Microsoft, een krachtige workstation uit Lenovo’s ThinkStation line-up óf één van de vele, betrouwbare HP Inc. PC’s – het gebruik van AI is direct beschikbaar.

Benieuwd naar welke devices je al uit voorraad bij TD SYNNEX kunt bestellen die Intel© Core™ Ultra bevatten? Ontdek dan via de onderstaande button direct het aanbod via ons eCommerce platform, InTouch. Hier kun je ook direct prijsinformatie en specificaties vinden, én je bestelling voor je klanten plaatsen. Behoefte aan ondersteuning bij je keuze? Dan staan we je graag te woord!

Aan de slag met Intel-oplossingen?