Ga naar pagina inhoud

Ontketen de kracht van Intel vPro® bij jouw klanten

Wist je dat in veel van de devices die je verkoopt al Intel vPRO® zit? Wanneer je je klant voorziet van een Intel vPRO®-device, bied je alles wat het bedrijf nodig heeft om efficiënt te groeien zonder meer IT-kosten. Dit geïntegreerde platform biedt de mogelijkheid aan zowel eenmanszaken als organisaties met grote aantallen medewerkers, om PC’s op afstand te monitoren en beheren. Zo zijn je systemen centraal beveiligd en gemakkelijk te configureren.

Om jouw klanten de volledige kracht van hun devices te laten ontketenen, wil jij hen natuurlijk kunnen adviseren over wat de mogelijkheden zijn van Intel vPro®. Wij maken je wegwijs in dit unieke platform.

Wat is Intel vPro®?

Intel vPro® is het zakelijke platform gebaseerd op Intel® Core™ hybride processoren, bestaande uit de Efficient (E-cores) en Performance (P-cores) processorkernen voor het afhandelen van veeleisende taken. Het vPro® -platform biedt beheer- en beveiligingsfuncties voor zakelijk gebruik en bestaat uit vier segmenten; vPro® Essentials, vPro® Enterprise for Windows, vPro® Enterprise for Chrome en Intel vPro® & EVO Design®.

Afhankelijk van het type device dat je jouw partner aanbiedt, bevat deze één van de vier Intel vPro®-ontwerpen, of geen Intel vPro®-platform.

De voordelen op een rij

Beveiliging op #1

Door geavanceerde beveiligingsopties in één gecentraliseerd platform, wordt IT-beheer efficiënter en goedkoper. Van het beheren van veiligheidsfeatures tot het complete deactiveren van een device – het is allemaal mogelijk.

Altijd up-to-date

Eindgebruikers moeten iedere dag weer kunnen presteren en willen hiervoor niet afhankelijk zijn van een rit naar kantoor. Dankzij Intel vPro®-technologie blijven processoren en drivers altijd beheerd en up-to-date.

Beheer op afstand

Door de opkomst van het hybride werken zijn er meer en meer medewerkers die volledig buiten de muren van het kantoor aan de slag gaan. Via het Intel vPro®-platform krijgen zijn waar ook ter wereld ondersteuning en beveiliging.

Maak kennis met de verschillende ontwerpen

Welk type device je aan jouw klant levert, bepaalt ook welk ontwerp van Intel vPro® je binnenin aantreft. Er zijn vier verschillende designs, met ieder hun eigen features en mogelijkheden. PC’s met het Intel vPro® Essentials-label garanderen bijvoorbeeld kant-en-klare, op hardware gebaseerde beveiligingsfuncties voor hedendaagse kleinere bedrijven. Niet alleen focusen op beveiliging, maar ook op prestaties? Met instant wake, superieure videocalls en volledige beheerbaarheid zijn laptops met Intel vPro® & EVO Design een ideale combinatie.

Specifiek onderscheid voor Windows- en Chrome OS-gebruikers wordt er gemaakt via de Intel vPro® Enterprise for Windows– en Intel vPro® Enterprise for Chrome-designs. Meer weten over welke mogelijkheden er zijn? Download dan onze whitepaper.

Aan de slag met Intel-oplossingen?