Ga naar pagina inhoud

Zo bied jij accessoires op maat bij jouw klant

Om te zorgen dat de eindgebruikers bij jouw klanten dit najaar optimaal kunnen presteren, is het belangrijk dat zij alle middelen hebben om productief aan de slag te gaan. De originele accessoires van HP en de audio-devices van Poly zijn Stronger Together. Boost jouw business én help je klanten verder door de werkplek compleet te maken. In onze nieuwe infographic vind je de perfecte combinatie producten voor vijf verschillende type gebruikers.

Stronger Together

Zoals je in onze blog al hebt kunnen lezen, draait het aanbieden van een moderne werkplek om meer dan alleen de juiste desktop, workstation of notebook. Als de kleren de man maken, dan maken de accessoires namelijk de werkplek. Een ergonomische muis, een stijlvolle laptoptas en een hoogwaardige headset kunnen een werkdag eenvoudig maken – net zoals het gebrek eraan de dag kan breken.

Echter, om te zorgen dat je de juiste producten levert dien je nog wel te weten wélke je meelevert. Daarom laten we graag zien dat HP en Poly samen Stronger Together zijn, voor iedere gebruiker. In onze infographic ontdek je welke accessoires en audio-devices je kunt leveren voor vijf veel voorkomende type werknemers. Van de creative experts tot de moderne leiders, en van de accountmanagers die altijd onderweg zijn tot de samenwerkende stafleden.

Ontdek de vijf type gebruikers

Hieronder ontdek je de vijf type gebruikers die ook in de infographic terugvindt. Door op de tegels te klikken, word je direct naar InTouch doorgestuurd, waar je de bijpassende accessoires in meer detail kunt ontdekken.

Ons gespecialiseerde HP-team staat voor je klaar met advies en ondersteuning.