Ga naar pagina inhoud

Accessoires voor iedere gebruiker en iedere werkplek

Iedereen kent het gezegde ‘De kleren maken de man’; je uitstraling en wat je draagt bepalen voor een groot deel de eerste indruk van mensen. Naast het feit dat dit een vrij oppervlakkige manier is om mensen te beoordelen, zit er wel een kern van waarheid in. Immers, zo’n eerste impressie kan allesbepalend zijn voor een toekomstige vriendschap of samenwerking – en zo werkt het ook voor de werkplek.

Zoals de kleren de man maken, kan er gezegd worden dat de accessoires de werkplek maken. Je kunt de meest geavanceerde notebook bij je klant installeren, maar zonder de juiste combinatie met een muis, toetsenbord, dockingstation en headset zorgt die laptop nog steeds niet voor een goede ervaring. Wees daarom bij het verkopen van een laptop altijd alert op extra mogelijkheden om je klant nog beter van dienst te zijn en daarmee ook nog eens je marge te verhogen.

Hoe? Daar helpen we je graag verder mee.

Voor iedere gebruiker en iedere werkplek

Een complete werkplek aanbieden begint bij de vraag wat die werkplek inhoudt. De tijd dat de enige ‘echte’ werkplek een bureau op het traditionele kantoor was, ligt ver achter ons. Een werkplek kan tegenwoordig ook een lokale koffietent zijn, een stoel in de tweede klasse van de trein óf langs het zwembad in een Airbnb. Het is daarom belangrijk om, wanneer je je klant gaat ondersteunen met nieuwe devices en accessoires, eerst na te gaan voor wie deze bedoeld zijn en waar deze eindgebruikers gaan werken.

Anders dan voorheen kan het zijn dat één klant meerdere type gebruikers binnen zijn of haar bedrijf heeft werken. Daarom is het leveren van maatwerk, met hoge kwaliteit devices en accessoires, van essentieel belang. We laten je graag kennismaken met enkele veelvoorkomende gebruikers.

Maak kennis met de gebruikers

Zoveel mensen, zoveel wensen, en daarom kan het aantal type gebruikers ook oneindig zijn. Echter, we zien een aantal gebruikers vaker langskomen dan anderen. We introduceren je graag aan de vijf meestvoorkomende:

Creative Expert

Experts op het gebied van design, ontwerp en vaak ook data. Zij hebben behoefte aan comfortabele accessoires die hun creativiteit niet beperken, maar versterken.

Support Pro

Medewerkers die de hele werkdag bezig om klanten te ondersteunen – biedt ze daarom accessoires die juist hen daarbij ondersteunen.

Collaborator

Van marketing tot inkoop, en van finance tot consultancy – medewerkers die veel intern samenwerken en de juiste tools voor iedere taak en meeting wensen.

Modern Leader

Gebruikers op directieniveau die behoefte hebben aan hoge kwaliteit devices met een high-end uitstraling en performance.

Road Warrior

Altijd op pad naar een nieuwe klant of leverancier. Heeft daarom behoefte aan mobiele accessoires die lang mee gaan en hem de dag door helpen.

Een werkplek met naadloze samenwerking

De productiviteit van medewerkers bij jouw klanten wordt niet alleen bepaald door de notebook, desktop of workstation die je installeert op de werkplek, maar juist ook door de accessoires die je daarbij aanbiedt. Verbindt de gebruiker bijvoorbeeld draadloos via Bluetooth? Of installeer je een dockingstation en lever je bedrade accessoires? En hoe zorg je dat er comfortabel gebeld kan worden?

Het beantwoorden van deze vragen wordt je eenvoudig gemaakt met de accessoires van HP en HP Poly. Door te kiezen voor officiële accessoires zorg je ervoor dat de accessoires lang meegaan, van uitstekende kwaliteit zijn én op iedere werkdag op hoog niveau met elkaar samenwerken. We helpen je graag bij het maken van keuzes voor je eindklanten.

Lever je klant zelfvertrouwen bij iedere meeting

Niets is zo vervelend als tijdens je meeting problemen hebben met de audio. Wanneer je je niet verstaanbaar kunt maken, wek je onbedoeld een onprofessionele indruk en dalen je kansen op succes. De headsets van HP Poly helpen je om die onzekerheid te vervangen door extra zelfvertrouwen.

Als nieuwste onderdeel van het HP portfolio zijn deze high-end audio devices een perfecte aanvulling op de werkplek van de medewerkers bij jouw klanten. De headsets zijn zowel bedraad als draadloos verkrijgbaar, en in drie verschillende vormen om te dragen: on-ear, over-ear of in-ear. Ieder van die drie types is geschikt voor een ander profiel medewerker, waarbijde voorkeur van de gebruiker ook een grote rol speelt. Welk device ook gekozen wordt, de headsets bieden een comfortabele pasvorm en hoge kwaliteit audio; zowel de output als de input via de microfoon.

De voordelen van originele HP-accessoires

Je klanten hebben soms een voorkeur voor accessoires van derde partijen tegen bodemprijzenen we snappen die eerste ingeving. Echter, om te zorgen dat je je klant op lange termijn tevreden stelt, raden we aan om te kiezen voor de first party accessoires van HP.

Hier vind je enkele goede argumenten, voor zowel jou als je klant, om te kiezen voor originele accessoires.

Hoge kwaliteit

Door jarenlange ervaring en het uitgebreidetesten van de producten, weet je zeker dat je échte kwaliteit levert; van de materialen tot de audiokwaliteit.

Lange termijn

Met een originele HP-accessoire lever je devices die jarenlang meegaan en waar je klant lang plezier en profijt van heeft. Zo verhoog je hun tevredenheid en die van hun medewerkers.

Betere batterijduur

Bij draadloze accessoires is batterijduur het grootste euvel. De accessoires van HP werken moeiteloos gedurende hele (of zelfs meerdere) werkdag(en).

Financieel voordeel

Goedkope accessoires lijken op het eerste gezicht een slimme investering, maar moeten juist vaker worden vervangen. Daarnaast bieden de accessoires van HP ook jou een competitieve marge.

Naadloze samenwerking

Verbinden met één druk op de knop was nog nooit zo simpel. Nadie eerste verbinding hoeven gebruikers alleen nog maar hun PC aan te zetten en zijn dezelfde accessoires direct verbonden.

Vol zelfvertrouwen

Als de kleren inderdaad de man maken, waarom dan niet de werkplek de gebruiker? Met high-end, betrouwbare accessoires gaan eindgebruikers met zelfvertrouwen aan de slag met een hogere productiviteit als gevolg.

Teveel opties? Wij staan voor je klaar.

Zoals je ziet zijn er veel opties beschikbaar om je klant te ondersteunen; de werkplek, het ‘profiel’ van je gebruiker en diens eigen voorkeuren spelen allemaal een rol als je een optimale oplossing wil leveren. Daarom staat het gespecialiseerde HP-team van TD SYNNEX voor je klaar als je vragen hebt.

Samen zorgen we ervoor dat je een prijs op maat ontvangt en dat de uitrol van de devices, accessoires en headsets soepel verlopen bij je klant. Op die manier versterk je je klantrelatie en sta je vervolgens als vertrouwde adviseur weer vooraan bij de volgende aanvraag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en laat ons meedenken over hoe we samen jouw business kunnen versterken.

Heb je vragen? Of wil je geheel vrijblijvend een kop koffie komen drinken?

Neem dan contact met ons op!