Ga naar pagina inhoud

Krachtige, elegante en toegankelijke devices

Van retailbedrijven in de winkelstraat tot kantoortuinen zover het oog reikt – allemaal hebben ze behoefte aan IT-producten. Dankzij de betrouwbare devices van HP lever jij hen gegarandeerd kwaliteit en innovatie bij iedere verkoop. Denk dan bijvoorbeeld aan de hardware om het werk op te laten draaien, zoals notebooks, desktops en workstations. Het assortiment van HP omvat devices voor alledaags gebruik én voor gebruikers met specifiekere behoeften, zoals voor 3D ontwerp of grafisch design. Daarnaast zijn veel van deze devices ook al geoptimaliseerd voor gebruik met AI, zoals Microsoft’s Copilot. Daarnaast biedt HP in het portfolio ook ruimte aan verscheidene accessoires. Denk dan aan muizen, toetsenborden en dockingstations, maar ook aan hoogwaardige headsets van het Poly-merk.

Je leest alles over het aanbod van HP voor de werkplek op deze pagina’s.

Profiteer van korting met de Autumn Promo

Profiteer nu van de HP Autumn Promo kortingen en geef je klanten de kans om te upgraden naar de beste tools die HP te bieden heeft. Wees er snel bij, want deze actie is alleen geldig t/m 25 oktober 2024. Let op: er gelden maximum aantal stuks per product, afhankelijk van het device.

Ontdek hieronder enkele van onze favorieten, of bekijk het gehele aanbod op InTouch:

HP raadt Windows 11 Pro aan voor bedrijven

Maak kennis met de devices van HP

Hybrid Work

Dat ‘het nieuwe werken’ een blijvertje is, dat wist je al. Maar hoe zet je die dooddoener om in een totaaloplossing voor jouw klant? Met producten en oplossingen van HP’s New Era of Work, bied je eindgebruikers de tools om optimaal verbonden te blijven – thuis, onderweg, op kantoor en waar ook ter wereld.

We laten je graag kennismaken met de combinatie van devices, services en security die HP tot de ideale partner maken voor een totaaloplossing voor hybride werken. Zo wordt werken leuker en eenvoudiger gemaakt – waar ook ter wereld.

Essentiële ondersteuning voor jouw klanten

Wanneer je notebooks, workstations, desktops en accessoires van HP levert, dan weet je dat je de hoogste kwaliteit vanaf dag één garandeert. Echter, je wil het niet laten bij die ene verkoop. Als vertrouwde partner van jouw klanten heb je een unieke kans om hen niet alleen te voorzien van de apparatuur die de eindgebruiker in handen krijgt, maar ook van de juiste services, de meest volledige beveiliging én een advies op maat.

Graag laten we je kennismaken met de manieren waarop HP en TD SYNNEX jou helpen om je partners te ondersteunen met essentiële tools en tips voor het nieuwe werken. Zo lever je niet alleen hardware, maar ga je een stap verder.

HP en Intel bundelen hun krachten

Van gamers tot grafisch designers, en thuisgebruikers tot hybride medewerkers ‘on the go’. HP voorziet miljoenen mensen van devices waar zij iedere dag op kunnen bouwen. De verscheidene line-ups van HP bevatten in de meeste gevallen een Intel®-processor om te zorgen dat de kracht van het apparaat optimaal gebruikt wordt.

Intel’s nieuwste generatie processoren omvat zowel de vertrouwde Intel® Core-processoren als gloednieuwe Intel® Core Ultra processoren. Deze nieuwe toevoeging aan de line-up van Intel® biedt gespecialiseerde rekenkracht voor onder meet het gebruik van AI, zoals voor machine learning of het verwerken van grote hoeveelheden data.

Blog: Een accessoire voor iedere gebruiker

Je kunt de meest geavanceerde notebook bij je klant installeren, maar zonder de juiste combinatie met een muis, toetsenbord, dockingstation en headset zorgt die laptop nog steeds niet voor een goede ervaring. Wees daarom bij het verkopen van een laptop altijd alert op extra mogelijkheden om je klant nog beter van dienst te zijn en daarmee ook nog eens je marge te verhogen.

Samen zorgen we ervoor dat je een prijs op maat ontvangt en dat de uitrol van de devices, accessoires en headsets soepel verlopen bij je klant. Op die manier versterk je je klantrelatie en sta je vervolgens als vertrouwde adviseur weer vooraan bij de volgende aanvraag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder in onze blog hoe Poly en HP samen een ‘Stronger Together’ werkplek bieden.

Ons gespecialiseerde HP-team staat voor je klaar met advies en ondersteuning.