Ga naar pagina inhoud

Geschikt voor medewerkers op iedere locatie

Microsoft Surface Go 4

De zakelijke markt is niet alleen op zoek naar devices voor medewerkers die ‘gewoon’ hybride werken. Het speelveld is zoveel groter; professionals in de zorg, de bouw en op veel meer plaatsen zoeken devices die zich aanpassen aan hun behoeften. Maak daarom kennis met de Microsoft Surface Go 4.

Met een ongekende draagbaarheid en een lange batterijduur is dit een IT partner voor onderweg én op locatie, die zich vervolgens naadloos thuis laat gebruiken om de volgende werkdag voor te bereiden. Wanneer je klanten spreekt die een meer duurzame oplossing zoeken om hun medewerkers onderweg verbonden te houden, is dit het ideale apparaat.

De geschikte partner voor iedere situatie

We hoeven je niet te vertellen dat de medewerkers van jouw kanten tegenwoordig op meer plekken dan ooit tevoren behoefte hebben aan een hoogwaardig device. In de bouw, de zorg en het onderwijs is de vraag naar hoogwaardige zakelijke apparaten groter dan ooit tevoren.

De Microsoft Surface Go 4 is een veelzijdige duizendpoot die zich aanpast aan de behoeften van de gebruiker. Uitgebreide beveiligingsmogelijkheden, een accu die lang meegaat en profielen vanuit Windows 11 zijn slechts de basis van de personalisatie van de Surface Go 4. En is er net dat stapje extra nodig om dit device geschikt te maken voor de klus? Dan zijn er altijd nog de accessoires. Denk bijvoorbeeld aan hoezen om het device te beschermen tegen stoten en vallen, of covers om deze antimicrobieel te houden.

Maak kennis met potentiële doelgroepen

De Microsoft Surface Go 4 is niet alleen geschikt voor gebruikers in een kantoorfunctie, maar juist ook voor de professionals in verschillende verticale markten. We laten je graag kennismaken met enkele type partners waar jij de mogelijkheden van Microsoft Surface Go 4 eenvoudig mee kunt bespreken:

Bouw

Mederwerkers in het veld maken gemakkelijk foto’s, vinden snel informatie en beschermen het device met handige accessoires.

Callcenters

Geschikt voor medewerkers én managers – werk klantgegevens bij, maak aantekeningen en behoud het overzicht met de Go 4.

Gezondheidszorg

Ingebouwde beveiliging zorgt voor het betrouwbaar bekijken van patiëntgegevens en het voeren van vertrouwelijke calls.

Retail

Gebruik de Go 4 de hele dag door om apps voor het beheer van de voorraad en productinformatie bij de hand te hebben.

Duurzaam gebouwd en gemakkelijk te repareren

Microsoft staat voor een duurzamere samenleving en zet hier met de Microsoft Surface Go 4 wederom nieuwe stappen in. Dit device is namelijk gebouwd met het oog op de lange termijn, zodat jouw klanten er extra lang mee aan de slag kunnen. De verschillende onderdelen binnenin de Go 4 kunnen makkelijk vervangen of gerepareerd worden door een geautoriseerde Microsoft-partner, zodat het apparaat een langere levensduur heeft. Een nieuw moederboord of batterij inbouwen? Geen punt.

Deze mogelijkheden zijn een ideale manier om het gesprek over de Microsoft Surface Go 4 met jouw partner op gang te brengen, zeker wanneer deze op zoek is naar een duurzame IT-oplossing.

Werkt samen met alle vertrouwde apps

Gebruiksgemak staat met stip op één wanneer het gaat om de Microsoft Surface Go 4. Het device draag je mee als een tablet, maar maakt gebruik van hetzelfde Windows 11 besturingssyteem dat gebruikers kennen als hun broekzak. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Surface Go 4 dezelfde vertrouwde applicaties ondersteunt als een laptop of desktop met Windows. Denk bijvoorbeeld aan Office-applicaties als Word en Excel, maar ook Teams en OneDrive.

De Surface Go 4 is daarnaast ideaal te combineren met applicaties van Adobe: beheer bijvoorbeeld documenten via Adobe Acrobat, of onderteken contracten met Adobe Sign.

Maak je ervaring persoonlijk

Dankzij de suite aan officiële accessoires voor de Microsoft Surface Go 4 creëer je een complete en persoonlijke werkplek in een handomdraai.

Heb je vragen over de Microsoft Surface Go 4? Neem dan contact met ons op!