Ga naar pagina inhoud

Ontworpen voor dagelijkse prestaties van hoog niveau

Microsoft Surface Laptop 6

De tijd dat kunstmatige intelligentie oplossingen alleen via de Cloud beschikbaar waren, of op de zwaarste workstations konden draaien, is voorbij. Met de Surface Laptop 6 introduceert Microsoft de eerste serie devices die hun kracht halen uit de Intel© Core™ Ultra processoren. Dit platform zorgt voor kracht die machine learning, generative AI en meer mogelijk maken op de eigen notebook van gebruikers. Zo benutten de eindgebruikers van jouw klanten de kracht van AI waar ze ook werken.

Met de ingebouwde processor is ook het gebruik van Copilot voor Microsoft 365 een fluitje van een cent. De integratie met de andere Microsoft 365 applicaties én de ingebouwde kracht van de Intel© Core™ Ultra processor zorgen voor ideale omstandigheden om aan de slag te gaan met AI. Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn, of bestel de devices direct via ons eCommerce platform, InTouch.

Specificaties van de bovenste plank

Intel© Core™ Ultra

De nieuwste serie Intel© Core™ processoren is speciaal ontworpen voor het gebruik van AI, zodat de Surface Laptop 6 devices altijd klaar zijn voor AI-toepassingen.

Tot 64 GB RAM

Afhankelijk van het model dat je je klant aanbiedt zit er tot wel 64 GB RAM ingebouwd in de notebook, waarmee deze perfect geschikt is voor multi-tasking.

USB4 & Thunderbolt 4

De Surface Laptop 6 ondersteunt USB4 én Thunderbolt 4, waardoor meerdere devices (en tot wel drie monitoren) verbonden kunnen worden via een snelle verbinding.

Snel opgeladen

Via de Surface Thunderbolt 4 Dock of USB-C laadt je klant het device tot wel 80% op binnen het uur, met een totale levensduur van de batterij tot wel 19 uur.

Op iedere locatie veilig aan de slag

De Microsoft Surface Laptop 6 notebooks zijn op ieder niveau beveiligd: cloud, besturingssysteem, firmware én hardware. In de cloud zijn binnen Microsoft OneDrive constant beveiligd om gegevens en accounts veilig te houden, terwijl in het besturingssyteem verschillende features (zoals Windows Hello) en beveiligingsfuncties standaard geactiveerd worden voor bescherming vanaf dag één. Op hard- en firmware niveau zijn alle innovaties van de afgelopen jaren geïntegreerd binnen de nieuwe devices. Zo zorgt de UEFI Beveiligd Opstarten techniek dat er altijd een check plaatsvindt dat alleen authentieke firmware gestart wordt, waardoor malware geen kans krijgt.

Het beheer van al deze beveiligingsmogelijkheden, evenals soft- en firmware updates, kunnen allemaal op afstand beheerd worden via de Microsoft Endpoint Manager. Hiermee kunnen updates uitgerold worden en kan software beheerd worden, maar ook kunnen features als Bluetooth en de camera op afstand uitgeschakeld worden.

Bied je klant AI-ondersteuning met Copilot

Als onderdeel van het Microsoft 365 ecosysteem is Copilot de nieuwste toevoeging aan het bekende arsenaal applicaties van Microsoft. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Teams, Word, Excel, OneNote en PowerPoint. Als AI assistent is Copilot perfect geïntegreerd in deze suite applicaties zodat extra ondersteuning bij alledaagse taken moeiteloos geactiveerd kan worden. Door middel van Generative AI (ook wel bekend als GenAI) kunnen tijdrovende taken van eindgebruikers geautomatiseerd worden binnen een handomdraai. Stel bijvoorbeeld notulen op van vergaderingen via Teams, laat data visualiseren binnen Excel of vat een document samen vanuit Word.

De Intel© Core™ Ultra processor binnen de Microsoft Surface Laptop 6 zorgt met zijn gespecialiseerde chipset dat Copilot efficiënt en snel werkt op het device, zodat de overgang tussen het werk van de gebruiker en AI naadloos is.

Maak je ervaring persoonlijk

Dankzij de suite aan officiële accessoires voor de Microsoft Surface Laptop 6 creëer je een complete en persoonlijke werkplek in een handomdraai:

Heb je vragen over de Microsoft Surface Laptop 6? Neem dan contact met ons op!