Ga naar pagina inhoud

Een stijlvol design en krachtige prestaties on the go

Microsoft Surface Laptop Go 3

Sinds de introductie van de laptop zijn medewerkers niet meer gebonden aan een bureau op het kantoor. Tegenwoordig zijn we ons daar meer dan ooit van bewust, omdat gebruikers overal ter wereld en op iedere plek aan de slag kunnen; of het nu in de lokale koffietent is, in het vliegtuig of vanaf een vakantieadres. Kortom: de eindgebruikers bij jouw klant willen hun werk stijlvol, gemakkelijk en zonder compromissen mee kunnen nemen. Daarom heeft Microsoft de Surface Laptop Go 3 geïntroduceerd. Een krachtige laptop in een behuizing die net iets meer dan één kilo weegt en desondanks niet inlevert op prestaties of batterijduur.

Geniet iedere dag van topprestaties

De Microsoft Surface Laptop Go 3 is een laptop voor de gebruiker die dagelijks consistente en betrouwbare prestaties nodig heeft vanuit zijn zakelijke partner. De lange batterijduur van het device springt hierbij direct in het oog – gebruikers kunnen namelijk tot wel 15 uur werk halen uit een volle accu. Zo kan er de hele dag gebruik gemaakt worden van alle features van de laptop voordat men weer een stopcontact nodig heeft.

In iedere Laptop Go 3 zit een Intel® Core™ i5-processor, die, in combinatie met een opslag van tot 256 GB en een werkgeheugen van tot 16 GB, zorgt voor een feilloze ervaring. Zo wordt er moeiteloos geschakeld tussen verschillende applicaties, maar kunnen er bijvoorbeeld ook films op gekeken worden na werktijd. Van de Microsoft Office-suite tot Spotify – multi-tasken is een fluitje van een cent.

Veiligheid voorop, waar je ook werkt

Dat moderne professionals niet meer gebonden zijn aan het netwerk van het kantoor van je klant, hoeft niet te betekenen dat deze zich zorgen hoeft te maken om de veiligheid van bestanden en gegevens. De Surface Laptop Go 3 levert chip-to-cloudbeveiliging, die eenvoudig samenwerkt met Microsoft-applicaties als Excel en Teams.

Hier bovenop zijn ook de ingebouwde Windows 11-beveilgingsfuncties aanwezig in de laptop, zodat gebruikers altijd met vertrouwen aan de slag gaan. Er wordt op het device ingelogd door middel van Windows Hello, een feature die opties biedt voor inloggen met gezichtsherkenning, een vingerafdruk of een persoonlijke PIN-code. Extra beveiliging is ook mogelijk door de speciale aan- en uitknop, die een vingerafdrukscanner bevat. Alles om veiligheid nagenoeg te kunnen garanderen.


Draagbaar, productief en met een persoonlijke touch

Gebruikers die voor het eerst hun Microsoft Surface Laptop Go 3 opstarten, kunnen direct aan de slag door de vertrouwde en intuïtieve Windows 11-omgeving. Hierin vinden zijn bekende apps als Word, PowerPoint en Microsoft Edge, die geoptimaliseerd zijn voor deze laptop. Denk bijvoorbeeld aan een integratie tussen het touchscreen en de apps, of beveiliging vanuit Windows 11 en binnen OneDrive. Door te werken met gebruikersprofielen en voorkeursinstellingen is het ook mogelijk om de Surface Laptop Go 3 te personaliseren, zelfs als deze gedeeld wordt door meerdere gebruikers.

Als het tijd is om een videocall te organiseren, geeft het apparaat de medewerkers het vertrouwen om zichzelf goed te presenteren. Een ingebouwde HD-camera, dubbele microfoons van studio-kwaliteit en Omnisonic®-luidsprekers met Dolby® Audio werken namelijk samen om gebruikers kristalhelder over te laten komen. Door de efficiënte batterij is het daarnaast mogelijk om iedere dag gemakkelijk door te komen, zelfs wanneer er meerdere calls op het programma staan.

Maak je ervaring persoonlijk

Dankzij de suite aan officiële accessoires voor de Microsoft Surface Laptop Go 3 creëer je een complete en persoonlijke werkplek in een handomdraai.

Heb je vragen over de Microsoft Surface Laptop Go 3? Neem dan contact met ons op!