Ga naar pagina inhoud

Verdien cadeaus of reizen met jouw Surface-aankopen

Wij weten waar jouw kracht ligt: het ondersteunen van jouw klanten met de beste producten en devices, in combinatie met het beste advies. Om je te bedanken voor het bespreekbaar maken van de mogelijkheden van de devices van Microsoft Surface, bedanken Microsoft en TD SYNNEX je graag. Daarom organiseren we ieder kwartaal één of meerdere acties waarbij je kans maakt op gave cadeaus of unieke reizen door te doen waar jij het beste in bent: verkopen. Het enige wat je nog extra hoeft te doen, is je inschrijven via de bijbehorende actiepagina.

Versla de kou met Microsoft Surface

De koude wintermaanden staan weer voor de deur. Maar Microsoft Surface laat je ook dit jaar niet in de kou staan want je kan nu hippe warmte producten (t.w.v. €360,-) verdienen. Blijf warm en bespaar daarnaast op energie! 

Plaats van 1 november t/m 29 december 2023 voor € 9.000,- aan Microsoft Surface bestellingen bij TD SYNNEX en maak kans op maak kans op verwarmde kussens en dekens met infrarood technologie en oplaadbare batterij (t.w.v. € 360,-). Je boost je business uiteraard extra snel met de nieuwe Microsoft Surface-devices, zoals de Microsoft Surface Laptop Studio 2 en Microsoft Surface Go 4 en Microsoft Surface Laptop Go 3.

Heb je vragen over onze Microsoft Surface acties, devices of services? Neem dan contact met ons op!