Ga naar pagina inhoud

Microsoft en
TD SYNNEX helpen je verder

Op zoek naar alles-in-één oplossingen voor jouw klanten? Dan zit je bij Microsoft Surface altijd goed! Je vindt hier een complete line-up van onder meer krachtige notebooks, unieke smartphones en flexibele tablets – en altijd in stijl. Wij weten dat je jouw klant oplossingen en devices op maat wil bieden en ondersteunen je daar graag in. Hier lees je meer over de services en producten die we je bieden en kun je direct jouw deals registreren. Neem daarnaast vooral direct een kijkje bij onze unboxing video’s!

TD SYNNEX & Surface Unboxed

Bekijk hier onze unboxing video’s met onze Microsoft Surface specialist Silviano Mendo Kievits! Wij geven regelmatig een device weg met onze LinkedIn winacties. Kijk voor de meest actuele winacties op onze Acties-pagina.

Microsoft Surface Laptop 6

Ontdek meer TD SYNNEX & Surface Unboxed video’s

Maak gebruik van onze uitleenservice

Jouw klant overtuigen van alle specs van de Microsoft Surface Laptop 6? Een demo geven op de Surface Pro 10? Organiseer je een evenement en wil je Surface devices tentoonstellen? Maak gebruik van onze gratis en eenvoudige Microsoft Surface uitleenservice! Zo kun je het device tot twee weken gebruiken en tonen aan je klanten, zonder dat je het aan hoeft te schaffen.

Op de pagina achter deze button ontdek je het volledige aanbod devices dat deelneemt aan de uitleenservice en kun je direct je aanvraag doen voor één of meerdere van de devices. Daarnaast vind je hier ook de volledige voorwaarden.

TD SYNNEX Renew

TD SYNNEX Renew is hét inruilprogramma van TD SYNNEX dat het inruilen en recyclen van gebruikte mobiele devices en IT-apparatuur voor zowel jou als jouw klanten zeer eenvoudig maakt. En doordat afgeschreven devices worden ingewisseld en hergebruikt, kun je je eindklanten tegen zeer aantrekkelijke tarieven nieuwe devices aanbieden! Het gehele proces verloopt via een gebruiksvriendelijke online portal – van real-time offertes en ordertracering, tot veilige verzending en gegarandeerde data verwijdering conform de AVG.

Wij verzorgen het traject van begin tot eind: de hardware wordt opgehaald bij jou of bij je klanten en je wordt vervolgens snel door ons uitbetaald voor de ingeruilde devices. Zo onderneem je niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar ook nog eens heel eenvoudig.

Interesse gekregen in TD SYNNEX Renew? Neem dan direct contact met ons op!

Heb je vragen over onze Microsoft Surface devices of services? Neem dan contact met ons op!