Ga naar pagina inhoud

Registreer je deal voor de beste prijs

Heeft één van jouw klanten een mooie kans voor je beschikbaar, of neem je deel aan een tender? Laat ons je helpen! Als je in de komende twaalf maanden voor één eindklant minimaal vijftig units nodig verwacht te hebben, dan kunnen wij een deal prijs voor je opstellen. Laat hieronder jouw eigen gegevens achter, samen met die van de eindklant in kwestie en wat meer informatie over de opportunity, dan nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op!


Let op: vul de onderstaande gegevens, zowel die van jou als die van jouw eindklant, altijd naar waarheid in, zodat we je goed van dienst kunnen zijn. Wanneer het in het formulier gaat over jouw/de ‘eindklant’, dan is dit de entiteit die de devices uiteindelijk in gebruik gaat nemen.

Microsoft Surface Partner Programma

Wil je een deal registeren, maar ben je nog geen lid van het Microsoft Surface Partner Programma? Schrijf je dan direct in! Als Microsoft Surface-partner heb je toegang tot allerlei verschillende informatiebronnen, materialen en programma’s om jouw bedrijf te laten groeien. Vanaf het moment dat je je inschrijft, maak je deel uit van een netwerk van professionals en experts die voor je klaar staan, zodat je jouw klanten nog beter kunt helpen. Raadpleeg kant-en-klare informatiebladen, afbeeldingen, logo’s en pitchkaarten en blijf op de hoogte van productlanceringen, verbeteringen en prijzen. En heb je behoefte aan meer informatie rondom jouw aanstaande verkoop? Er staat altijd een Microsoft-teamlid voor je klaar om de ondersteuning te bieden die je nodig hebt.

Heb je vragen over onze Microsoft Surface devices of services? Neem dan contact met ons op!