Ga naar pagina inhoud

Extra korting en toffe winacties zijn binnen handbereik

We nemen het door jou gestelde vertrouwen in de devices van Microsoft Surface nooit voor lief en zijn altijd op zoek naar de ideale promoties voor jou. We hebben deze in twee categorieën verdeeld, waarvan je de laatste updates altijd via dit platform kunt vinden. Als je op zoek bent naar de scherpste prijzen van dit moment, dan zit je goed op onze kortingen-pagina. Wil je ook nog eens kans maken op een leuke extra wanneer je deze devices aanschaft via TD SYNNEX? Hou dan zeker onze acties-pagina in de gaten voor exclusieve winacties!

Hieronder vind je meer informatie over beide type promoties.

Kortingen

De devices van Microsoft Surface bieden je al een ideale combinatie van vernieuwende hardware en competitieve prijzen in de markt, maar we weten dat het nooit kwaad kan om daar nog een schepje bovenop te doen. Iedere maand hebben we daarom een aantal kortingsacties voor je klaarstaan, zodat je de behoeften van jouw eindklant voor een nog scherpere prijs kunt voldoen – en zo hou je er zelf ook nog wat extra aan over!

Ontdek via de onderstaande button de kortingen die op dit moment gelden.

Acties

Wij weten waar jouw kracht ligt: het ondersteunen van jouw klanten met de beste producten en devices, in combinatie met het beste advies. Om je te bedanken voor het bespreekbaar maken van de mogelijkheden van de devices van Microsoft Surface, bedanken Microsoft en TD SYNNEX je graag. Daarom organiseren we ieder kwartaal één of meerdere acties waarbij je kans maakt op gave cadeaus of unieke reizen door te doen waar jij het beste in bent: verkopen. Het enige wat je nog extra hoeft te doen, is je inschrijven via de bijbehorende actiepagina.

Ontdek via de onderstaande button de acties die op dit moment gelden.

Heb je vragen over onze Microsoft Surface devices of services? Neem dan contact met ons op!