Ga naar pagina inhoud

Een laptop met veelzijdigheid als geen ander

Microsoft Surface Laptop Studio 2

Maak kennis met het krachtigste Surface-device tot nu toe. Met de Microsoft Surface Laptop Studio 2 geef je iedere medewerker bij jouw klanten de kracht om het beste uit zichzelf te halen – van de grafisch designer tot de CEO.

Alles aan deze laptop is gemaximaliseerd. Het grote touchscreen geeft creatieve professionals de ruimte om te creëren en inspireren, terwijl de krachtige 13e generatie Intel™ Core®-processor, inclusief Intel vPro®-platform, multi-tasken eenvoudig maakt. Met de kantelbare display gaan eindgebruikers op iedere plaats, en vanuit iedere hoek, gemakkelijk aan de slag.

Multi-tasken op een geheel nieuw niveau

Wanneer je ook maar één blik werpt op de technische specificaties van de Microsoft Surface Laptop Studio 2, weet je direct dat je hier te maken hebt met een laptop die opereert op een geheel eigen niveau. De grote uitblinkers zijn de 13e generatie i7 Intel™ Core®-processor én de opties voor de hoeveelheid RAM. Afhankelijk van het model dat je aanbiedt bij jouw klant, kan het werkgeheugen namelijk oplopen tot wel 64 GB.

Deze laatste specificatie is essentieel voor medewerkers met posities in creatieve rollen, zoals 3D ontwerpers en grafisch designers. Door de grote werkgeheugen kan men namelijk eenvoudig meerdere, zware programma’s naast elkaar laten opereren, wat gemakkelijk meerdere uren per werkweek kan schelen aan laadtijd en frustrerende momenten waarop een ander device de workload niet meer aankan.

Grafisch geoptimaliseerd door AI

Om de grafische kwaliteit op het touchscreen van dit device te garanderen, heeft Microsoft de handen ineen geslagen met fabrikant NVIDIA®. Iedere Surface Laptop Studio 2 bevat een NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 of 4060 – twee van de best beschikbare grafische kaarten van het moment. De GPU is zowel geoptimaliseerd voor het spelen van grafisch hoogstaande video games, als voor het gebruik van programma’s voor grafisch design en 3D ontwikkeling.

De GPU’s van NVIDIA maken gebruik van kunstmatige intelligentie om de grafische kwaliteit van games en apps te verbeteren, maar zorgt ook tijdens het dagelijkse gebruik voor een vloeiende weergave. Bij installatie worden ook direct NVIDIA® Studio Drivers meegeleverd en een suite aan apps om de gebruikservaring te personaliseren.

Veelzijdigheid voor de moderne professional

Het stadium waarin een laptop alleen gebruikt wordt als computer, zijn gebruikers al jaren geleden voorbij gegaan. Voor de professional van vandaag is het device eerder een collega dan alleen een gebruiksvoorwerp, die zich aan iedere situatie aan moet kunnen passen. De veelzijdigheid van de Microsoft Surface Laptop Studio 2 zorgt hiervoor. Zo begint een eindgebruiker de dag bijvoorbeeld met werk op kantoor aan een bureau met een volledige set accessoires. Daarna switcht hij of zij eenvoudig in de trein naar een handheld tablet-ervaring, waarbij de Surface Slim Pen 2 dient als een pen, en de Laptop Studio 2 als een notitieblok. Vervolgens eindigt de dag met het beantwoorden van wat mails vanuit het thuiskantoor, waar de laptop zijn meer ’traditionele’ rol inneemt.

Maak je ervaring persoonlijk

Dankzij de suite aan officiële accessoires voor de Microsoft Surface Laptop Studio 2 creëer je een complete en persoonlijke werkplek in een handomdraai.

Heb je vragen over de Microsoft Surface Laptop Studio 2? Neem dan contact met ons op!