Ga naar pagina inhoud

Ontdek welke devices deze maand extra voordelig zijn

De devices van Microsoft Surface bieden je al een ideale combinatie van vernieuwende hardware en competitieve prijzen in de markt, maar we weten dat het nooit kwaad kan om daar nog een schepje bovenop te doen. Iedere maand hebben we daarom een aantal kortingsacties voor je klaarstaan, zodat je de behoeften van jouw eindklant voor een nog scherpere prijs kunt voldoen – en zo hou je er zelf ook nog wat extra aan over!

Tot 15% korting op onze favoriete Microsoft Surface-devices

Tot en met 22 december zijn enkele van onze favoriete Microsoft Surface-producten extra scherp geprijsd! Het gaat om devies uit de Surface Pro 8-, Surface Pro 9- en Surface Laptop 5 line-ups. Benieuwd naar de deelnemende producten én jouw persoonlijke prijs? Vind hieronder de kortingen van alle devices:

Introductiekorting: Surface Laptop Studio 2

Maak kennis met het krachtigste Surface-device tot nu toe. Met de Microsoft Surface Laptop Studio 2 geef je iedere medewerker bij jouw klanten de kracht om het beste uit zichzelf te halen – van de grafisch designer tot de CEO. Alles aan deze laptop is gemaximaliseerd. Het grote touchscreen geeft creatieve professionals de ruimte om te creëren en inspireren, terwijl de krachtige 13e generatie Intel™ Core®-processor, inclusief Intel vPro®-platform, multi-tasken eenvoudig maakt. Met de kantelbare display gaan eindgebruikers op iedere plaats, en vanuit iedere hoek, gemakkelijk aan de slag.

Tot en met 8 december ontvang je van Microsoft Surface en TD SYNNEX een introductiekorting op dit hagelnieuwe device. Benieuwd naar jouw prijs of wil je meer informatie? Gebruik de buttons hieronder om meer te weten te komen!

Heb je vragen over onze Microsoft Surface devices of services?
Neem dan contact met ons op!