Ga naar pagina inhoud

De ultradraagbare
AI assistent met krachtige prestaties

Microsoft Surface Pro 10

De Surface Pro-lijn staat al sinds zijn introductie in de markt bekend als hét ultralichte en ultradraagbare device voor creatieve professionals. Van zijn ondersteuning voor de Microsoft Surface Pen via het touchscreen, tot het hybride karakter van het apparaat – alles is eraan gelegen om gebruikers in hun kracht te zetten. De ondersteuning voor kunstmatige intelligentie, door de krachtige Intel© Core™ Ultra processor, zorgt ervoor dat gebruikers AI-features zoals Copilot overal mee naar toe nemen.

Klaar om je klanten te voorzien van een draagbare AI assistent? Dan is de Surface Pro 10 het device dat voor jou geschikt is!

Het device voor iedere plek en ieder moment

Creatieve professionals, besluitvormers en andere eindgebruikers hebben vandaag de dag een device nodig dat hen in iedere situatie van dienst kan zijn. Of dit nu tijdens een meeting is, een toevallige ontmoeting op de gang of een lange trein- of vliegreis. De Surface Pro 10 doet de naam ‘hybride’ volledig eer aan doordat het op ieder moment om te toveren is van een notebook in een tablet, naar een entertainment systeem.

Dit alles is mogelijk door een combinatie van het interactieve touchscreen, de goede kickstand aan de achterzijde én de mogelijkheid om een keyboard vast te klikken aan de Pro 10. Door dit geheel te combineren met andere professionele accessoires, zoals de Surface Pen, zijn de mogelijkheden om samen te werken, te creëren en te ontspannen eindeloos. En dat alles op één device.

Bied je klant AI-ondersteuning met Copilot

Als onderdeel van het Microsoft 365 ecosysteem is Copilot de nieuwste toevoeging aan het bekende arsenaal applicaties van Microsoft. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Teams, Word, Excel, OneNote en PowerPoint. Als AI assistent is Copilot perfect geïntegreerd in deze suite applicaties zodat extra ondersteuning bij alledaagse taken moeiteloos geactiveerd kan worden. Door middel van Generative AI (ook wel bekend als GenAI) kunnen tijdrovende taken van eindgebruikers geautomatiseerd worden binnen een handomdraai. Stel bijvoorbeeld notulen op van vergaderingen via Teams, laat data visualiseren binnen Excel of vat een document samen vanuit Word.

De Intel© Core™ Ultra processor binnen de Microsoft Surface Pro 10 zorgt met zijn gespecialiseerde chipset dat Copilot efficiënt en snel werkt op het device, zodat de overgang tussen het werk van de gebruiker en AI naadloos is.

Gebruik de wereld als canvas

Het 4K 13″ interactieve touchscreen van de Surface Pro 10 geeft eindgebruikers de mogelijkheid om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan. Ideaal natuurlijk voor designers en architecten, maar des te meer voor directieleden en andere besluitvormers die op geheel eigen wijze notulen willen maken of ideeën over willen brengen. De Microsoft Surface Pen is de perfecte partner om aan te bieden bij dit hybride device; geen enkele andere ervaring komt zo dicht bij écht schrijven als deze accessoire. Tekenen, schrijven en gummen werken intuïtief precies zoals je zou verwachten en door de lange batterijduur van zowel het device als de pen, kunnen jouw klanten op ieder moment van de dag aan de slag.

Maak je ervaring persoonlijk

Dankzij de suite aan officiële accessoires voor de Microsoft Surface Laptop 6 creëer je een complete en persoonlijke werkplek in een handomdraai:

Heb je vragen over de Microsoft Surface Pro 10? Neem dan contact met ons op!