Ga naar pagina inhoud

Ontketen de volledige creativiteit van jouw klanten

Adobe is een begrip op het gebied van creatieve software. Iconische oplossingen als Photoshop en Illustrator zijn niet meer weg te denken uit ons zakelijke vocabulaire en uit onze markt, en worden gebruikt door miljoenen organisaties wereldwijd. De leidende positie is meerdere malen erkend. Zo bestempelt Gartner het bedrijf al jarenlang als ‘Leader’ op het gebied van Digital Experience Platform en plaatst Adobe helemaal rechts op de ‘Completeness of Vision’-as.

Combineer dit met het gemak en de flexibilteit die Adobe bestellen bij TD SYNNEX je biedt en je hebt een ijzersterke combinatie. Ontdek op deze pagina’s wat we voor je kunnen betekenen.

De onmiskenbare marktleider in creatieve apps

Adobe Creative Cloud omvat ’s werelds beste verzameling creatieve tools, waaronder het onomstreden Photoshop, Illustrator, InDesign en Premiere Pro. Deze oplossingen zijn stuk voor stuk al decennialang toonaangevend onder creatieve professionals. De aanvullende diensten en cloudopslagruimte maken van Adobe Creative Cloud een samenhangend en flexibel totaalpakket voor iedere organisatie die aan de slag wil met het creëren van ervaringen en unieke content. Grafisch ontwerp, videobewerking, webontwikkeling, fotografie, audiobewerking en diverse aanvullende (cloud)services zijn binnen handbereik.

Op zoek naar meer tools voor je klanten? Dan heeft Adobe meer voor je in petto. Ook 3D ontwikkeling is mogelijk door middel van Adobe Substance 3D.

Ontdek onze gecombineerde kracht

TD SYNNEX gaat graag een stapje verder om het jou makkelijk te maken om je klanten te ondersteunen met Adobe-applicaties. Via onze VIP Marketplace kun je binnen één omgeving eenvoudig nieuwe licenties voor gebruikers afsluiten, behoud je het overzicht over je lopende abonnementen en breng je offerts uit voor verlengingen. Zo hoef je nooit rond te zoeken en zie je alle Adobe-licenties in één oogopslag.

Ben je nog zoekende naar welke abonnementsvorm of -lengte jouw klant wil afnemen? Of welk type product geschikt is? Dan kun je via de VIP Marketplace aan de hand van eenvoudig te begrijpen filters samen tot een geschikte oplossing komen. Ga zelf aan de slag met de VIP Marketplace via ons eCommerce platform, InTouch.

Dé oplossing voor digitale documenten

De PDF is niet meer weg te denken uit onze gedigitaliseerde wereld. Of het nu om een contract gaat, een online brochure of het menu van een restaurant; het bestandstype komt overal voor. Om deze documenten eenvoudig te kunnen lezen, bewerken en ondertekenen, biedt Adobe de Document Cloud aan. Dankzij Adobe Acrobat DC en Acrobat Pro kunnen jouw klanten hun documenten ordenen, beheren en bewerken. Willen zij deze ook nog digitaal ondertekenen zonder gepriegel met hun muis? Dan laten we je graag kennismaken met Adobe Acrobat Sign.

Samen met Adobe en TD SYNNEX de creative cloud veroveren?