Ga naar pagina inhoud

Een schaalbare suite vol creatieve applicaties en tools

Met meer dan dertig verschillende desktop en mobiele applicaties is Adobe’s Creative Cloud de droom van iedere medewerker in een creatieve functie. Of het nu gaat om videobewerking, het creëren van oogstrelende designs of het ‘Photoshoppen’ van foto’s – binnen de Creative Cloud is er een flexibele en schaalbare oplossing op maat.

En ben je op zoek naar nóg meer mogelijkheden? Duik dan met jouw klant in de wereld van 3D ontwerpen via Adobe Substance 3D.

Onomstreden apps, volledig op maat

Wanneer jouw klanten aan de slag willen met Adobe Creative Cloud weten zij vaak wel welke applicaties ze ongeveer willen hebben, maar zijn ze zich vaak nog niet bewust van de voleldige mogelijkheden, verschillende type abonnementen en schaalbaarheid voor verschillende formaten teams.

Via de Adobe VIP Marketplace van TD SYNNEX kun je samen met je partners tot een passende oplossing komen. En verloopt het abonnement van je partner binnenkort? Dan stel je binnen een handomdraai een uitbreiding of verlening voor die aansluit bij de nieuwe situatie waar de partner zich op dat moment in bevindt. Mocht je er niet uitkomen, dan staan de specialisten van TD SYNNEX je natuurlijk ook graag te woord.

Ontdek de applicaties binnen de Creative Cloud

Droom in drie dimensies met Substance 3D

Designers zijn natuurlijk al goed op weg met tools als Photoshop, InDesign en Illustrator, maar wanneer het aankomt op het ontwerpen van 3D modellen is er nog net wat meer nodig. Daarom laten we je graag kennismaken met de Adobe Substance 3D Collection

In deze collectie tools vind je meerdere applicaties en assets om grafisch designers en andere creatievelingen in 3D te laten ontwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van productverpakkingen, digitale modellen opzetten en in 3D schilderen. Zo maken de eindgebruikers van jouw klanten in een handomdraai realistische en zeer gedetailleerde 3D content in een workflow die direct in verbinding staat met Adobe Creative Cloud.

Adobe Substance 3D omvat deze applicaties

Substance 3D Stager

Render omgevingen en scenes.

Substance 3D Sampler

Zet foto’s om in 3D-ontwerpen.

Substance 3D Painter

Verf volledig in drie dimensies.

Substance 3D Designer

Ontwerp materialen en modellen in 3D.

Samen met Adobe en TD SYNNEX de creative cloud veroveren?