Ga naar pagina inhoud

Toonaangevende oplossingen voor digitale documenten

De PDF is niet meer weg te denken uit onze gedigitaliseerde wereld. Of het nu om een contract gaat, een online brochure of het menu van een restaurant; het bestandstype komt overal voor. Om deze documenten eenvoudig te kunnen lezen, bewerken en ondertekenen, biedt Adobe de Document Cloud aan. Dankzij Adobe Acrobat DC en Acrobat Pro kunnen jouw klanten hun documenten ordenen, beheren en bewerken. Willen zij deze ook nog digitaal ondertekenen zonder gepriegel met hun muis? Dan laten we je graag kennismaken met Adobe Acrobat Sign.

Eenvoudig digitaal documenten ondertekenen

Steeds meer van onze officiële documentatie wordt niet meer offline bijgehouden, maar gaat direct de cloud in via onze digitale snelweg. Ook wanneer het gaat om het ondertekenen van deze documentatie wordt er steeds vaker gekeken naar digitale alternatieven. Veel tools laten hierin te wensen over qua professionaliteit en integreren niet eenvoudig met andere applicaties.

Adobe Acrobat Sign lost deze problemen op door te zorgen voor een uniforme manier van het zetten van handtekeningen, met een diepe integratie met alledaagse apps. Zo is het niet alleen mogelijk om onderaan PDF’s een ‘krabbel te zetten’ via Adobe Acrobat DC, maar bijvoorbeeld ook onder Word- en PowerPoint-documenten, in mails die verzonden worden met Microsoft Outlook én via het HR-platform Workday.

De meest eenvoudige manier om PDF’s te beheren

Boost de productiviteit van je klanten en help hen tijd en geld te besparen door gebruik te maken van Adobe Acrobat DC. Met deze oplossing voor PDF-bestanden kunnen zij hun documenten eenvoudig bekijken of printen, notities erin plaatsen, combineren met andere files én deze met elkaar delen – waar en wanneer dan ook. Met uitgebreide mogelijkheden om documenten te beveiligen is de applicatie niet alleen geschikt voor publieke documenten, maar ook voor vertrouwelijke informatie.

Adobe Acrobat DC is al sinds jaar en dag een begrip onder professionele gebruikers en zorgt ervoor dat de eindgebruikers bij je partners volledige controle hebben over hun documenten.

De voordelen van Adobe Acrobat

Cloud

Stel je klanten in staat om hun klanten altijd en overal te gebruiken en bewerken via de Cloud.

Adobe Scan

Met Adobe Scan kunnen gebruikers binnen seconden fysieke documenten scannen naar bewerkbare PDF’s.

Naadloze integratie

Adobe Acrobat werkt naadloos samen met populaire Microsoft apps als Word, PowerPoint en Excel.

Krachtige beveiliging

Dankzij de ingebouwde beveiliging zijn ook vertrouwelijke documenten veilig te bewaren.

Altijd up-to-date

Door een abonnement te nemen op Adobe Acrobat DC zijn je partners altijd bij met updates en nieuwe features.

Ontdek onze gecombineerde kracht

TD SYNNEX gaat graag een stapje verder om het jou makkelijk te maken om je klanten te ondersteunen met Adobe-applicaties. Via onze VIP Marketplace kun je binnen één omgeving eenvoudig nieuwe licenties voor gebruikers afsluiten, behoud je het overzicht over je lopende abonnementen en breng je offerts uit voor verlengingen. Zo hoef je nooit rond te zoeken en zie je alle Adobe-licenties in één oogopslag.

Ben je nog zoekende naar welke abonnementsvorm of -lengte jouw klant wil afnemen? Of welk type product geschikt is? Dan kun je via de VIP Marketplace aan de hand van eenvoudig te begrijpen filters samen tot een geschikte oplossing komen. Ga zelf aan de slag met de VIP Marketplace via ons eCommerce platform, InTouch.

Samen met Adobe en TD SYNNEX de creative cloud veroveren?