Ga naar pagina inhoud

Opvallend design, vloeiende productiviteit

Microsoft Surface Studio 2+

Nu de digitale werkplek zich harder dan ooit doorontwikkelt, wordt de roep om écht innovatieve devices vanuit de markt steeds luider. Werknemers willen op devices werken die zich constant in één handomdraai aanpassen aan hun behoeftes, en werknemers zoeken naar manieren om ook in dit hybride tijdperk overal een effectieve werkplek te kunnen bieden.

De Microsoft Surface Studio 2+ is uniek in zijn soort en biedt met de gepatenteerde Zero Gravity Hinge een ongeëvenaarde, nieuwe manier van werken. Tel daar het kleurrijke 28″ PixelSense™ touchscreen, het krachtige Windows 11 besturingssysteem én een ingebouwde 1080p met Studio microfoons voor videocalls bij op, en dit wordt een krachtige, creatieve krachtpatser. Om medewerkers een echte next-gen ervaring te bieden, is de Surface Studio 2+ een essentieel device.

De behoeften van de markt zijn aan het veranderen:

66%

van de business decision makers geeft aan dat zij overwegen de fysieke ruimtes op hun kantoren aan te passen om het hybride werken beter mogelijk te maken.

60%

van de senior executives zegt digitale tools en infrastructuur nodig te hebben om het hybride werken te verbeteren.

66%

van de consumenten die je bedient is op zoek naar merken die méér digitale innovatie en resellers die in deze transitie mee kunnen gaan.

Doe het allemaal vanuit de perfecte hoek

Eén van de belangrijkste features van de Surface Studio 2+ is de unieke Zero Gravity Hinge, waarmee je het scherm in een hoek kunt plaatsen die jij op dat moment nodig hebt. De naam komt voor uit het feit dat de display haast gewichtloos lijkt door de soepele bewegingen van de standaard. In een handomdraai draai je het scherm van een verticale stand naar de canvas modus, of kantel je het tot een 20° hoek.

Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat het systeem ideaal geschikt is voor creatieve gebruikers; binnen luttele ogenblikken wissel je van een computer set-up naar een volledige studio op kantoor. Combineer de kijkhoek daarnaast met de Surface Pen en je hebt de optimale werkplek om je creativiteit de vrije loop te laten.

Transformeer, raak aan en neem het in je op

Het Windows 11 besturingssysteem zorgt ervoor dat je mogelijkheden eindeloos zijn – zowel zakelijk als privé. De suite aan Microsoft 365 zijn geoptimaliseerd voor gebruik op de Surface Studio 2+, zodat je altijd snel aan de slag kunt. Denk bijvoorbeeld aan je mails en agenda via Outlook, vergaderingen via Microsoft Teams of essentiële programma’s als Excel, Word en PowerPoint. Creatief aan de slag? Ook geen punt! Windows Snap Image en Microsoft Whiteboard zorgen dat je je werk gemakkelijk maakt, opslaat en deelt. Wanneer je klaar bent met werken, zorgen het Dolby Atmos-geluid en Xbox Game Pass ondersteuning voor de ideale ontspanning.

Naast alle voordelen die je ondervindt van het gebruik van al deze applicaties, ben je ook nog eens extra beschermd. De beveiliging van Windows 11 is beter dan ooit tevoren en biedt met onder andere Windows Hello ook nog eens een gebruiksvriendelijke manier om veilig in te loggen.

Maak je ervaring persoonlijk

Dankzij de suite aan officiële accessoires voor de Microsoft Surface Pro 9 creëer je een complete en persoonlijke werkplek in een handomdraai.

Heb je vragen over de Microsoft Surface Studio 2+? Neem dan contact met ons op!