Ga naar pagina inhoud

De kracht van een laptop, de flexibiliteit van een tablet

Microsoft Surface Pro 9

Dit is hét ‘waar en wanneer je maar werkt’ 2-in-1 systeem dat jouw klant nodig heeft: de Microsoft Surface Pro 9. In een paar luttele seconden verander je dit hybride device van een laptop in een tablet – en ook weer terug. Met de vertrouwde Windows 11 gebruikerservaring en een bijna rand-tot-rand 13” PixelSense™ touch display gaat iedere gebruiker vanaf minuut één intuïtief met de Surface Pro 9 om. Door zijn lichte en slanke behuizing neem je de 2-in-1 gemakkelijk mee, waar de dag je ook brengt.

  • Aantrekkelijk 13″ PixelSense touchscreen
  • Profiteer van Windows 11 en diens beveiliging
  • Krachtige prestaties door de 12th Gen Intel® Core óf Microsoft SQ® 3 processor
  • Kies voor een model met 5G-integratie om overal verbonden te blijven
  • Gebruik de Surface Slim Pen 2 om te tekenen of schrijven op jouw device

Aanpasbaar aan elke ruimte

Dankzij de veelzijdigheid van de Microsoft Surface Pro 9 kan je op iedere plaats een ideale werkplek creëren. In de trein nog een rapport afmaken? Met de kickback-stand zet je het device gemakkelijk neer en kun je het toetsenbord loshalen om het in een comfortabele positie neer te leggen. Op kantoor aan de slag met twee monitoren? Met een USB-C- of Thunderbolt-kabel verbind je jouw Surface Pro 9 met één kabel en hou je poorten vrij om jouw accessoires direct op te laden. ’s Avonds nog even je agenda doornemen voor morgen? Zonder toetsenbord gebruik je deze 2-in-1 gemakkelijk als tablet, zodat je niet van je comfortabele plek op de bank af hoeft te komen.

Zo blijft werken comfortabel – waar en wanneer je het ook doet.

De vertrouwde Windows 11-ervaring

Het is zeldzaam dat een gebruiker direct weet hoe hij of zij met een device om moet gaan wanneer deze voor het eerst opgestart wordt, maar dankzij de vertrouwde Windows 11-omgeving is dit bij de Microsoft Surface Pro 9 wél het geval. En dat niet alleen: de ervaring is intuïtiever dan ooit tevoren. Niet alleen kun je Windows 11 namelijk besturen met een muis en toetsenbord, maar bijvoorbeeld ook met de Microsoft Surface Slim Pen 2, of simpelweg met je vinger door middel van het touchscreen.

De volledige integratie van Windows 11 zorgt er daarnaast ook voor dat je van dezelfde beveiliging en applicaties geniet als op je traditionele desktop PC. Blijf altijd verbonden met je apps door middel van Microsoft 365, maak jezelf kenbaar in meetings met Microsoft Teams of meld je zonder wachtwoord aan via Windows Hello. De mogelijkheden zijn eindeloos en altijd binnen handbereik.

Microsoft Surface Pro 9 – WiFi

Met de Surface Pro 9 WiFi modellen geniet je van alle voordelen van dit hybride 2-in-1 device voor een extra scherpe prijs.

Microsoft Surface Pro 9 met 5G

Kiest jouw klant voor een device inclusief 5G, dan wordt onderweg en buiten de deur werken makkelijker dan ooit.

Maak je ervaring persoonlijk

Dankzij de suite aan officiële accessoires voor de Microsoft Surface Pro 9 creëer je een complete en persoonlijke werkplek in een handomdraai.

Heb je vragen over de Microsoft Surface Pro 9? Neem dan contact met ons op!