Ga naar pagina inhoud

Supersnel, superstijlvol

Microsoft Surface Laptop 5

Terwijl de hybride werkwijze zich razendsnel blijft ontwikkelen, ontstaan er nieuwe routines en voorkeuren over waar en hoe het werk uitgevoerd wordt. De medewerkers van vandaag zijn high-performance multitaskers en mobiele power users, die devices nodig hebben die het daadwerkelijk allemaal hebben: een accu die de hele dag meegaat, een sterke processor én de flexibiliteit om zich aan iedere situatie aan te passen.

Met de multi-functionele Microsoft Surface Laptop 5, speciaal gemaakt voor business, hebben gebruikers de perfecte zakelijke partner in handen. Aangedreven door een krachtige Intel® Core™ processor van de 12e generatie en met een stijlvol 13.5″ of 15″ PixelSense™ touchscreen, biedt deze laptop een solide basis om op te werken. Combineer dit met de kracht en veelzijdigheid van Windows 11 en je hebt een device dat iedere uitdaging aankan.

Er staat niets tussen jou en je ideeën

De hardware van deze Surface Laptop 5 en het Windows 11 besturingssysteem vormen een ideaal team om gebruikers een grenzeloze ervaring te bieden. Dankzij de 12e generatie Intel® Core™ i5/i7-processoren in de devices is multitasken een fluitje van een cent: schakel tussen verschillende programma’s, bekijk video’s en open je bestanden zonder extra laadtijden.

De hoeveelheid beschikbare apps lijkt haast eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan de essentiële Microsoft-toepassingen als Teams, Excel en OneDrive, maar ook aan meer dan 100 ijzersterke games die je kunt streamen via Xbox Game Pass Ultimate. Zo schakel je van zakelijk naar privé op één device. En ben je klaar voor de dag? Dan berg je de Surface Laptop 5 eenvoudig op, door zijn slanke design en lichte gewicht.

Technologie moet aansluiten bij de behoeften van vandaag

70%

van de business leaders geeft aan dat de kwaliteit van devices omhoog moet om aan te sluiten bij de flexibiliteit en mobiliteit van vandaag.

54%

van de managers geeft aan bang te zijn dat de verandering van full-time op kantoor aanwezig zijn naar werken op afstand zorgt voor een vermindering in productiviteit.

58%

van de CISO’s wereldwijd bevestigt dat hun business vaker het doelwit is van cyberaanvallen sinds werken op afstand de norm is geworden.

Je gezicht is je wachtwoord

Niet alleen zorgt het Windows 11 besturingssysteem voor een haast eindeloze stroom aan applicaties en mogelijkheden; ook maakt het de beveiliging van je device makkelijker dan ooit tevoren. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van Instant On en Windows Hello: binnen no-time wordt je laptop weer wakker en met gezichtsherkenning log je zonder wachtwoord in. Ultra persoonlijk, extra veilig.

Als er meerdere mensen op de Surface Laptop 5 werken, dan is het via de profielen in Windows 11 mogelijk om te zorgen dat applicaties en bestanden netjes gescheiden blijven. Via de Windows Hello gezichtsherkenning wordt er automatisch het juiste profiel gekozen en laadt de persoonlijke omgeving van die gebruiker. Geen gedoe met wachtwoorden en gebruikersnamen – binnen een paar seconden ben je klaar om te gaan.

Een Surface Laptop 5 voor iedereen

Er zijn veel verschillende modellen van de Microsoft Surface Laptop 5 beschikbaar, zodat er voor iedere gebruiker een ideaal device beschikbaar is. Alle modellen maken gebruik van Windows 11, maar verschillen op het gebied van specificaties. Denk bijvoorbeeld aan een geheugen van 256 GB, 512 GB of zelfs 1 TB én verschillende 12de generatie Intel® Core™ processoren. Wij staan je graag te woord voor advies bij het uitkiezen van de Surface Laptop 5 die je voor jouw klant nodig hebt.

Maak je ervaring persoonlijk

Dankzij de suite aan officiële accessoires voor de Microsoft Surface Laptop 5 creëer je een complete en persoonlijke werkplek in een handomdraai.

Heb je vragen over de Microsoft Surface Laptop 5? Neem dan contact met ons op!