Ga naar pagina inhoud

Maak kans op een verzorgde wintersport samen met Lenovo Enterprise  

Wil je ook volgend jaar weer genieten van de winterse omstandigheden in de Alpen? Bereid je dan maar vast voor. Want Lenovo Enterprise, leverancier van slimme infrastructuuroplossingen voor organisaties van elke omvang, bied je de kans om met je omzet tussen april en november van dit jaar, een wintersportarrangement te verdienen in januari 2025.

Hieronder ontdek je de volledige actievoorwaarden én hoe jij kans maakt. Schrijf je direct in en doe mee!

Lenovo Wintersport incentive inschrijfformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actievoorwaarden

  • Alleen inkooporders van 1 april t/m 30 november 2024 doen mee aan deze actie.  
  • Deelname is alleen mogelijk na inschrijving via de registratiepagina. Inschrijving dient te geschieden vóór 1 september 2024.   
  • In totaal worden er acht tickets vergeven voor de reis. Een ticket houdt in: vervoer (per bus of vliegtuig) naar de bestemming, verblijf op de bestemming, skipas en huur materiaal. Bestemming en duur van de reis worden op een later tijdstip bekendgemaakt.   
  • Er zijn vijf tickets beschikbaar o.b.v. Server-omzet. Voor Server ontvang je een persoonlijk target voor de gehele actieperiode. De tickets worden vergeven o.b.v. de hoogste procentuele overscore t.o.v. het target.  De minimale inkooporderwaarde om mee te loten is € 75.000 gedurende de actieperiode. 
  • Er is één ticket beschikbaar o.b.v. Storage-omzet. Dit ticket wordt verloot onder alle deelnemers die nog geen ticket hebben verdiend via de Server- of Server & Storage-doelstellingen. De minimale inkooporderwaarde om mee te loten voor dit ticket is € 100.000,- gedurende de actieperiode. 
  • Er is één ticket beschikbaar o.b.v. de gecombineerde Server & Storage-omzet. Dit ticket wordt vergeven aan de partner met de hoogste omzet over de gehele actieperiode (in absolute euro’s o.b.v. inkoopwaarde).  De minimale inkooporderwaarde om mee te loten is € 100.000 gedurende de actieperiode.
  • Indien een partner in aanmerking komt voor meerdere tickets, zal er slechts één ticket vergeven worden aan deze partner en gaan de andere tickets door naar de volgende partner die in aanmerking komt.   
  • De winnaars ontvangen persoonlijk bericht na afloop van de actie, waaronder de specifieke data en locatie voor de reis. De winnaars zijn zelf verantwoordelijk voor beschikbaarheid gedurende de reis. Indien een winnaar niet deel kan nemen aan de reis, zal het ticket vergeven worden aan een andere partner.   
  • Maximaal één deelname en één ticket per partner, bepaald o.b.v. TD SYNNEX klantnummer. TD SYNNEX en Lenovo Enterprise behouden zicht het recht voor om van deze regel af te wijken indien een partner meer dan één TD SYNNEX klantnummer heeft, in dit geval geldt dat er maximaal één van deze klantnummers deel mag nemen. Neem bij vragen contact op met je TD SYNNEX contactpersoon.   
  • TD SYNNEX en Lenovo Enterprise behouden zich het recht voor om de actie gedurende de gehele actieperiode te wijzigen en/of te annuleren.   

Vragen over deze actie?
Neem dan contact op met Remco Lauwerijssens: