Ga naar pagina inhoud

TD SYNNEX gaat een stap verder voor jou en je klanten

TD SYNNEX helpt je de oplossingen van Lenovo Client en Enterprise bespreekbaar te maken met je klant: van het eerste gesprek tot aan de ondersteuning na de installatie. Ons gespecialiseerde team staat voor je klaar en zorgt dat je de volledige Lenovo-propositie eenvoudig kunt leveren. We bieden je daarnaast ook iedere maand onder meer trainingen, promo’s en acties aan, zodat je altijd goed beslagen ten ijs komt. Denk bijvoorbeeld aan give-aways, sessies om je kennis op peil te houden en hulp bij certificering. Ontdek hoe wij je verder helpen.

Woon één van onze trainingen of kennissessies bij

Er staan momenteel geen trainingen of kennissessies op de planning. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie!

Sleep de verkoop binnen met onze promo’s

Bij de aanschaf van Lenovo-devices weet je al dat je je klant hoge kwaliteit producten levert voor zeer voordelige prijzen. Ook al is de prijs-kwaliteitverhouding dus al gunstig – we doen er graag nog een schepje bovenop. Zo hebben we het hele jaar door speciale acties, waaronder flinke kortingen op het Lenovo-portfolio. Handig, want dat betekent weer dat je extra omzet kunt maken en je klant het device aanschaft voor een nog scherpere prijs.

Benieuwd naar welke devices deze maand extra scherp geprijsd zijn? Volg dan de link achter de onderstaande button naar ons eCommerce platform, InTouch.

Services van TD SYNNEX geven je een voorsprong

TD SYNNEX Capital

TD SYNNEX Capital is van mening dat elke organisatie – groot en klein – de mogelijkheid moet hebben om het maximale uit innovatieve technologie te halen. Daarom bieden wij betaaloplossingen op maat waarmee jij en jouw klanten groei kunnen stimuleren met een beperkt budget. Zo kunnen zij toch profiteren van het nieuwste aanbod van Lenovo Client en Enterprise. Lees snel verder hoe wij jouw omzet helpen groeien.

TD SYNNEX Renew

TD SYNNEX Renew is hét inruilprogramma van TD SYNNEX dat het inruilen en recyclen van gebruikte mobiele devices en IT-apparatuur voor zowel jou als jouw klanten zeer eenvoudig maakt. En doordat afgeschreven devices worden ingewisseld en hergebruikt, kun je je eindklanten tegen zeer aantrekkelijke tarieven nieuwe devices aanbieden.

Goed beslagen ten ijs met de Lenovo Partner Hub

Op zoek naar 24/7 ondersteuning bij jouw Lenovo-verkopen? Zoek dan niet verder. De Lenovo Partner Hub ondersteunt je volledig, vanaf je eerste pre-sales ervaring tot ondersteuning ver nadat je het device aan je klant verkocht hebt. De Partner Hub zet de relatie tussen jou en je klant centraal, waardoor wederzijdse groei mogelijk wordt gemaakt. Het programma brengt flexibele oplossingen, sales enablement, bid- en dealregistratie, incentives en gemeenschappelijke initiatieven samen. Daarnaast vind je er ook middelen om je verkoopgesprekken te versoepelen en marketingondersteuning, zodat je bereik groter wordt. En last but not least: vanaf dag één ontvang je financiële voordelen, zoals via het Elevate-programma.

Als partner van Lenovo en TD SYNNEX heb je altijd een streepje voor bij je klant.

Ontzorg je klant met Lenovo Services

Als partner van je klant bied je zoveel meer dan alleen apparatuur. Je wil vooral dat je klant met vertrouwen in zijn IT infrastructuur aan de slag gaat, maar uiteraard zonder dat dit inhoudt dat je hier zelf nog veel werk aan hebt. Daarom zijn er Lenovo Services, die je bij ieder device moeiteloos aan kunt bieden.

De services zijn te verkrijgen op drie niveau: Onsite Support, Premier Support en Premier Support Plus. De laatste twee zijn inclusief de reparatie op locatie van Onsite Support, maar bieden extra’s als een directe lijn met Lenovo’s beste technici en pro-actieve scans op mogelijk toekomstig onderhoud. Je kunt deze licenties daarnaast ook uitbreiden met add-ons, waaronder Accidental Damage Protection. Je kunt al deze licenties direct via ons eCommerce platform InTouch bestellen, maar door de hoeveelheid licenties die er beschikbaar is, kan dit nog best een opgave zijn. We staan je daarom graag te woorden met persoonlijk advies.

Verken de mogelijkheden van Lenovo 360

Lenovo Client

Lenovo biedt jou en je klanten een zorgvuldig samengesteld, veelzijdig portfolio aan devices, zodat er voor iedere gebruiker een ideale match is. Van tablets tot Chromebooks voor in het onderwijs, en van zakelijke desktops tot krachtige mobiele workstations. Alle devices kunnen daarnaast gebruik maken van de services van Lenovo, zoals Premier Support, en een scala aan hoogwaardige accessoires.

Lenovo Enterprise

Voor zowel grote als kleinere organisaties heeft Lenovo slimme infrastructuuroplossingen. Deze technologie vormt de kracht van het data-centered hart van een slimmere detailhandel, gezondheidszorg, kantoorinrichting en meer. Via edge- en cloudcomputing, AI en Infrastructure-as-a-Service levert Lenovo slimme technologie voor iedereen en is het enige datacenterprovider met een end-to-end portfolio.

Wil je meer weten of kunnen we je direct assisteren met Lenovo 360 oplossingen?