Ga naar pagina inhoud

Betrouwbare en betaalbare zakelijke partners

Desktops leveren nog altijd de meeste rekenkracht per uitgegeven euro. Echter, die spierballen passen tegenwoordig ook in een slanker, compact systeem. De technici bij Lenovo zorgen ervoor dat desktop computers niet alleen in traditionele towermodellen beschikbaar zijn, maar ook in all-in-one oplossingen en kleinere computers. Maar welke desktop past het beste bij je klant? We laten je graag kennismaken met de mogelijkheden.

Maak kennis met ThinkCentre

Lenovo’s line-up voor zakelijke professionals is beschikbaar via de ThinkCentre line-up, die kleine, traditionele computers omvat, alsook all-in-one computers. De all-in-one modellen voorzien je partner ook direct van een monitor, doordat de computer ingebouwd zit in de monitor. Dit zorgt voor een enorm opgeruimde werkplek.

Via de onderstaande tegels ontdek je het aanbod op InTouch.

Sleep de verkoop binnen met onze promo’s

Lenovo staat bekend als een leverancier die hoge kwaliteit producten levert voor zeer voordelige prijzen. Ook al is de prijs-kwaliteitverhouding al gunstig; we doen er graag nog een schepje bovenop. Zo hebben we het hele jaar door speciale acties, waaronder flinke kortingen op het Lenovo-portfolio. Handig, want dat betekent weer dat je extra omzet kunt maken en je klant het device aanschaft voor een nog scherpere prijs.

Benieuwd naar welke desktops deze maand extra scherp geprijsd zijn? Volg dan de link achter de onderstaande button naar ons eCommerce platform, InTouch.

Intel® Core™ zorgt voor betrouwbare prestaties

Achter iedere krachtige desktopcomputer, schuilt een even krachtige processor. Om alle losse componenten namelijk met elkaar te laten praten, is een hele set rekenkracht nodig, die mogelijk gemaakt wordt door de processor. Om stabiele, snelle resultaten te kunnen garanderen, rekent Lenovo daarom vaak op Intel® Core™-processoren. De processoren van Intel® garanderen je eindklant jarenlange, betrouwbare prestaties van een hoog niveau.

Benieuwd naar wat Intel nog meer te bieden heeft, zoals het Intel vPro®-platform? Neem dan een kijkje op onze Intel-omgeving.

Zakelijke displays uit het ThinkVision-portfolio

Bij het ontwerpen van de ThinkVision-monitoren kijkt Lenovo naar talloze aspecten. Het uiteindelijke resultaat combineert een stijlvol uiterlijk met duurzaamheid, connectiviteit en het verhogen van de productiviteit van de gebruiker. Ieder model levert jouw klant een haarscherp en helder beeld.

De monitoren zijn ideaal geschikt voor zakelijke gebruikers en zijn voorzien van allerlei features om het gebruik zo comfortabel mogelijk te maken. Denk aan filters tegen vermoeide ogen en weinig vertraging tussen de input en het weergegeven beeld. De displays van Lenovo zijn direct te bestellen via InTouch.

Bied direct een volledige werkplek:

Meer kracht nodig? Kies voor een workstation

Sommige van je partners zulen nét een stapje meer nodig hebben. Een sterkere grafische kaart, een krachtigere processor of meer RAM, bijvoorbeeld. Dit zijn partners die werken in sectoren als de bouw en architectuur, of met opdrachten voor 3D-ontwerp, grafisch design en artificial intelligence.

Speciaal voor hen heeft Lenovo de P-serie, die zowel beschikbaar is in een traditioneel tower-model, als in een mobiele uitvoering. Deze high-end devices geven gebruikers de middelen om hun creativiteit de vrije loop te laten, zonder dat ze gehinderd worden door limitaties van hun hardware.

Ontzorg je klant met Lenovo Services

Als partner van je klant bied je zoveel meer dan alleen apparatuur. Je wil vooral dat je klant met vertrouwen in zijn IT infrastructuur aan de slag gaat, maar uiteraard zonder dat dit inhoudt dat je hier zelf nog veel werk aan hebt. Daarom zijn er Lenovo Services, die je bij ieder device moeiteloos aan kunt bieden.

De services zijn te verkrijgen op drie niveau: Onsite Support, Premier Support en Premier Support Plus. De laatste twee zijn inclusief de reparatie op locatie van Onsite Support, maar bieden extra’s als een directe lijn met Lenovo’s beste technici en pro-actieve scans op mogelijk toekomstig onderhoud. Je kunt deze licenties daarnaast ook uitbreiden met add-ons, waaronder Accidental Damage Protection. Je kunt al deze licenties direct via ons eCommerce platform InTouch bestellen, maar door de hoeveelheid licenties die er beschikbaar is, kan dit nog best een opgave zijn. We staan je daarom graag te woorden met persoonlijk advies.

Wil je meer weten of kunnen we je direct assisteren met Lenovo 360 oplossingen?