Ga naar pagina inhoud

Krachtige partners voor creatievelingen en ontwikkelaars

Sommige van je partners zulen nét een stapje meer nodig hebben. Een sterkere grafische kaart, een krachtigere processor of meer RAM, bijvoorbeeld. Dit zijn partners die werken in sectoren als de bouw en architectuur, of met opdrachten voor 3D-ontwerp, grafisch design en artificial intelligence.

Speciaal voor hen heeft Lenovo de P-serie, die zowel beschikbaar is in een traditioneel tower-model, als in een mobiele uitvoering. Deze high-end devices geven gebruikers de middelen om hun creativiteit de vrije loop te laten, zonder dat ze gehinderd worden door limitaties van hun hardware.

Wat is een workstation?

Workstation computers zijn een belangrijk onderdeel van de strategie van Lenovo en zijn verweven in de andere line-ups die beschikbaar zijn. Workstations zijn krachtige computers die ontworpen zijn om zwaardere opdrachten te verwerken, die meer rekenkracht nodig hebben dan dagelijkse werkzaamheden. Het kan bijvoorbeeld gaan om het verwerken van grote hoeveelheden data, of om visuele taken die moeten renderen. Zonder een krachtigere processor, betere grafische kaart en de architectuur om de processen te bewerkstelligen, zijn deze taken simpelweg niet mogelijk.

Workstations zijn niet alleen beschikbaar als traditionele computers in een towermodel, maar zijn ook verkrijgbaar als mobiele workstations. Beide type modellen komen samen in de P line-up, die garant staan voor de beste prestaties in de markt. Uiteraard werken deze voor de rest op dezelfde manier als je gewend bent van Lenovo en kunnen je klanten dezelfde vertrouwde applicaties gebruiken als op hun notebook of desktop.

Wie hebben er een workstation nodig?

Er zijn veel gebruikers die baat hebben bij een workstation, maar hieronder vind je enkele voorbeelden van typische workstation-gebruikers:

Architectuur & Bouw

Wanneer er regelmatig met werktekeningen en 3D-animaties gewerkt moet worden, zorgt een workstation voor een soepele workflow en implementatie.

3D-ontwerpers

Tekenen en ontwerpen in 3D vergt niet alleen veel talent en hard werk, maar ook een krachtige prestatie van een workstation om designs tot leven te brengen.

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence, ofwel AI, verwerkt enorme hoeveelheden data. Of je er nu veel gebruik van maakt of ermee werkt – een workstation is onmisbaar.

Grafisch designers

Designers moeten de ideeën in hun hoofd de realiteit in brengen via digitale programma’s op het scherm en hebben hiervoor een krachtige partner nodig.

Sleep de verkoop binnen met onze promo’s

Bij de aanschaf van Lenovo-devices weet je al dat je je klant hoge kwaliteit producten levert voor zeer voordelige prijzen. Ook al is de prijs-kwaliteitverhouding dus al gunstig – we doen er graag nog een schepje bovenop. Zo hebben we het hele jaar door speciale acties, waaronder flinke kortingen op het Lenovo-portfolio. Handig, want dat betekent weer dat je extra omzet kunt maken en je klant het device aanschaft voor een nog scherpere prijs.

Benieuwd naar welke workstations, zowel towermodellen als mobiele workstations, deze maand extra scherp geprijsd zijn? Volg dan de link achter de onderstaande button naar ons eCommerce platform, InTouch.

ThinkStation: krachtige towermodel workstations

Wanneer het gaat om absolute kracht, dan zijn de traditionele towermodel computers nog altijd niet te verslaan. Lenovo heeft de ThinkStation line-up in het assortiment, waarmee je klanten kwalitatief zeer hoogstaande en uitermate betrouwbare hardware in huis halen. Binnen deze line-up zijner niet alleen modellen van een volledig formaat beschikbaar, maar ook ‘tiny’-modellen. Deze bieden een mix tussen high-end prestaties en een compact design, zodat ze makkelijk te gebruiken zijn op kleinere werkplekken.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Ontdek het aanbod op InTouch, of neem contact met ons op!

Gebruik een workstation op iedere plek

Als onderdeel van de ThinkPad en ThinkBook line-ups zijn er ook mobiele workstations beschikbaar binnen het portfolio van Lenovo. Deze mobiele krachtpatsers zijn ideaal geschikt voor eindgebruikers die hybride werken – denk bijvoorbeeld aan ontwerpers in de bouw die op locatiebezoek gaan, of grafisch designers die zowel vanuit huis als op kantoor werken. De mobiele workstations boeten niet in op kracht of snelheid en hebben ook nog eens een elegant design, met een behuizing die nog steeds makkelijk mee te nemen is.

Op ons eCommerce platform, InTouch, ontdek je het volledige assortiment.

Ontzorg je klant met Lenovo Services

Als partner van je klant bied je zoveel meer dan alleen apparatuur. Je wil vooral dat je klant met vertrouwen in zijn IT infrastructuur aan de slag gaat, maar uiteraard zonder dat dit inhoudt dat je hier zelf nog veel werk aan hebt. Daarom zijn er Lenovo Services, die je bij ieder device moeiteloos aan kunt bieden.

De services zijn te verkrijgen op drie niveau: Onsite Support, Premier Support en Premier Support Plus. De laatste twee zijn inclusief de reparatie op locatie van Onsite Support, maar bieden extra’s als een directe lijn met Lenovo’s beste technici en pro-actieve scans op mogelijk toekomstig onderhoud. Je kunt deze licenties daarnaast ook uitbreiden met add-ons, waaronder Accidental Damage Protection. Je kunt al deze licenties direct via ons eCommerce platform InTouch bestellen, maar door de hoeveelheid licenties die er beschikbaar is, kan dit nog best een opgave zijn. We staan je daarom graag te woorden met persoonlijk advies.

Bied direct een volledige werkplek:

Wil je meer weten of kunnen we je direct assisteren met Lenovo 360 oplossingen?